EXCLUSIV Cum o duce Antun Palic în Belgia


Vara lui 2017 a fost și vara telenovelei Antun Palic. Dinamoviștii l-au lăsat pe croat să-și caute echipă în străinătate, pentru acesta fiind interes de la mai multe echipe care i-au făcut ”capul mare” cu salarii foarte mari, în timp ce ”câinii” îi ofereau 11.000 de euro pe sezon plus bonusuri să continue în Ștefan cel Mare. El a preferat să rămână liber de contract și să-și caute singur un angajament.

Cu toate că nimic nu s-a concretizat între timp și era gata să nu fie legitimat nicăieri în acest sezon, dinamoviștii nu i-au mai dat niciun semn lui Antun Palic. Așa că acesta a mers la chemarea celui care l-a adus în România, Mircea Rednic, în Belgia, la Mouscron, unde ar fi trebuit să joace împreună cu Dorin Rotariu. Doar că socoteala de acasă nu corespunde întotdeauna cu cea din târg.

Antun Palic nu a duce deloc bine în Belgia, unde are un salariu mai mic decât avea la Dinamo și a jucat în total doar 86 de minute! Are doar trei apariții, din care doar 1 meci a fost titular. Și cel mai probabil regretă că nu a rămas la echipa din Ștefan cel Mare.

-->
Previous Miriuță are probleme mari de lot: ”Nu mai poate.”
Next TRAGERE LA SORȚI Ce echipe va întâlni Penedo la Mondial

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *