EXCLUSIV Ofertă MARE pentru Popa! Rednic: „A zis că rupe norii”


Daniel Popa a marcat un hattrick în meciul cu FK Liepaja (3-2), de fapt singurele goluri ale dinamoviștilor în cantonamentul din Antalya. Mircea Rednic a dezvăluit pentru doardinamo.ro, cum a ajuns să-l motiveze pe atacantul său, împletind seriozitatea cu umorul.

”Popică ne amenință că până în vară va rupe norii! Puțini știu că el are ofertă de la Aktobe, din Kazahstan. L-au văzut la acel meci și i-am zis că vin ăia să-l vadă. Și a dat trei goluri. ”Păi, dacă e așa, de acum la fiecare meci îți spun că vin unii să te vadă, ca să rupi plasa adversă!”. Are ofertă de împrumut, pe un salariu de 3-4 ori mai mare decât are la noi. Dar a refuzat el! A zis că vrea să continue. Nistor i-a și spus: ”Ești un prost!”. Făceau caterincă. Popică are 2.000 de euro parcă, la noi.

Daniel are calități, însă are nevoie de mai multă încredere, să fie mai conștient și mai responsabil. Calitatea lui cea mare e că simte spațiul, că e bun în fața porții. El spune că problemele cu cazinourile sunt mai vechi, de câteva luni, că nu mai e așa. Eu vreau să cred că e așa cum zice el. Să înțeleagă că acele jocuri sunt făcute să câștige bani doar cei care le fac, nu și jucătorii! Uite, cazul Voduț, nu-și va mai găsi echipă în România. Gaz Metan și Sepsi l-au vrut pe Popa, chiar să-l cumpere pe 200.000 de euro, dar a căzut totul când a apărut asta în presă.”, a declarat Rednic pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Marea surpriză a lui Contra vine de la Dinamo. Cine ar putea ajunge ”tricolor” în scurt timp

-->
Previous Marea surpriză a lui Contra vine de la Dinamo. Cine ar putea ajunge ”tricolor” în scurt timp
Next EXCLUSIV Montini explică cum sunt văzuți românii în Italia: ”Dar eu nu sunt rasist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *