EXCLUSIV Concluziile lui Neagoe, câți jucători mai vrea și ce dorește de la suporteri


Eugen Neagoe a tras primele concluzii la finalul victoriei cu Kilmarnock (3-0), ce încheie stagiul iberic. Antrenorul a mai bifat alte două meciuri încheiate cu succes, cu Linfield (2-0) și cu Brunos Magpies (6-1). Iată ce a declarat Neagoe în exclusivitatea pentru doardinamo.ro:

”Sunt foarte mulțumit de acest stagiu de pregătire. Ne-am antrenat cum trebuie și trebuie să-i laud pe jucători. Bineînțeles, întotdeauna există loc de mai bine. Nu pot să ascund că mi-aș mai dori doi jucători, dar, deocamdată, nu i-am găsit. În orice caz, îmi va fi greu să aleg primul 11 al lui Dinamo. Începând cu postul de portar, unde avem doi goalkeeperi foarte valoroși, plus Fara, un tânăr de mare viitor.

Sunt mulțumit de cum s-au adaptat jucătorii care au venit la Dinamo, deși Bru și Brito au ajuns de foarte puține zile. Dar ei sunt valoroși și sper ca până la meciul cu Viitorul să fie la capacitatea lor maximă. Îmi doresc ca la meciul de la Constanța să vină câți mai mulți suporteri alături de noi, fiindcă avem același interes comun, să ducem Dinamo acolo, sus, unde îi este locul.

Nu mă interesează ce fac celelalte echipe cu care ne luptăm pentru play-off, nu vorbesc de ele, și ceea ce promit eu este că voi munci foarte mult ca Dinamo să arate foarte bine”.

Citește și:

Atac la Giovanni Becali! Acuze și amintiri

-->
Previous Dinamo a făcut spectacol! ”Câinii” au încheiat în stil mare ultimul amical
Next Atac la Giovanni Becali! Acuze și amintiri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *