EXCLUSIV Claudiu Niculescu: ”Erau frustrați”. Ce a făcut Sorescu după ce a fost eliminat


Noroc cu Dan Nistor. Atacanții lui Dinamo s-au întrecut aseară în ocazii, fără să reușească să bage mingea-n poartă. Iar Subotic a oferit ratarea sezonului, fază pe care atacantul care nu mai marcase un gol de mai bine de un de zile până să vină la Dinamo să înscrie la debut, tinde să devină chiar mai slab decât Bokila. Chiar dacă Niculescu e convins că o să scoată atacant din el.

”Sunt ratări mari care se întâmplă destul de des. Nu știu cum a lovit mingea Subotic, era mascat de alți jucători și nu am văzut, el își dorește foarte mult, el vrea, o să reușească să marcheze până la urmă”, a declarat Claudiu Niculescu la finalul meciului.

Nu a fost singurul moment de nervozitate din timpul meciului. Și Sorescu a fost vizibil afectat că nu a reușit să înscrie la primul meci cu Claudiu Niculescu pe bancă. Mai mai mult, a fost eliminat și a aruncat o bandă pe teren care a rămas tot meciul pe gazon.

”A luat cartonaș roșu, normal că era nervos, n-a reușit să marcheze, ați văzut atacanții mei de astăzi erau frustrați în vestiar pentru că nu au reușit să fructifice ocaziile, dar asta este viața atacantului, încerc să le explic acest lucru foarte bine, am trecut și eu prin momente în care nu reușeam să marchez, dar foarte important pentru un atacant este să-și creeze ocazii”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV. Detalii interesante cu Nistor în prim-plan

-->
Previous Ăsta da pariu! Ce promite o fostă glorie dinamovistă
Next HOTĂRÂRE Cum vrea să evite conducerea lui Dinamo un nou caz Gnohere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *