EXCLUSIV Ciobotariu nu vine. Ultima variantă de antrenor, agreată și de suporteri


Liviu Ciobotariu nu poate pleca deocamdată de la naționala Libanului, așa că dinamoviștii trebuie să găsească urgent o nouă variantă de antrenor.

Din informațiile doardinamo.ro, la ședința de aseară s-au discutat mai multe nume, dar cel agreat atât de Negoiță, cât și de conducere și suporteri este unul singur: Viorel Moldovan.

Antrenorul Chindiei Târgoviște are și el o clauză 100.000 de RON, adică aproximativ 21.000 de euro. Culmea, dinamoviștii au meci pe 16 martie, de la ora 20:30, chiar cu formația din Dâmbovița, în Ștefan cel Mare. Iar ”câinii” trebuie să găsească urgent un antrenor până la acest meci, iar dacă nu reușesc să convingă pe nimeni va rămâne Sebi Moga interimar.

Chindia Târgoviște este pe locul 7, retrogradabil, cu 14 puncte acumultate, în timp ce Dinamo este pe locul 4, cu 17 puncte. Dacă nu reușesc să câștige cu dâmbovițenii, dinamoviștii intră serios în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Viorel Moldovan a mai fost dorit de Dinamo și în luna august, înainte ca Dusan Uhrin să semneze contractul cu echipa din Ștefan cel Mare.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Splendoare în Poiana Narciselor

-->
Previous Varianta Mihalcea a picat. Un fost antrenor e favorit
Next Acuzații grave la adresa lui Tahnoon Nimer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *