EXCLUSIV Cine vine la vară ca președinte la Dinamo


Dinamo va rămâne în curând fără președinte și Ionuț Negoiță s-a gândit încă din toamnă să mai pună un conducător cu experiență – un om de fotbal în adevăratul sens al cuvântului. Și poate cel mai bun în acest moment este Dani Coman, un președinte foarte apropiat de jucători, care ține de atâția ani vestiarul unit la Astra, dar și față de antrenorii pe care i-a avut. În plus, are ochi la jucători dar nu ia niciodată decizii peste capul antrenorului. Ceea ce l-ar ajuta foarte mult pe Rednic, care l-a și antrenat în trecut pe fostul portar la Rapid.

”Eu n-am avut niciodată nimic cu Dinamo. Și chiar a fost clubul pe care l-am apreciat. Am apreciat suporterii, atmosfera pe care o fac suporterii acestei echipe. În fotbal singurul club la care nu aș putea merge ar fi Steaua.

Dinamo ar trebui să-și pregătească echipa pentru sezonul următor. Acolo antrenor este domnul Rednic, eu l-am antrenor și a fost unul dintre cei mai buni tehnicieni pe care eu i-am avut. Domnul Rednic este un antrenor cu care mi-aș dori să lucrez, evident”, a declarat Dani Coman în această iarnă pentru doardinamo.

Mutarea se poate face la vară, mai ales că și Dani Coman este tentat să vină la club mare de talia lui Dinamo și să se întoarcă în București la o echipă care se va bate la titlu sezonul următor.

Citește și:

GEST Mircea Rednic, mână de ajutor pentru un fotbalist de la Dinamo

Previous GEST Mircea Rednic, mână de ajutor pentru un fotbalist de la Dinamo
Next În vara 2018 era dorit de Dinamo, dar cluburile nu s-au înțeles. Acum, este umilit în stil românesc

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *