EXCLUSIV Cine l-a adus pe Montini la Dinamo: ”E un om foarte bun”


Mattia Montini este unul dintre cei mai eficienți atacanți din campionatul nostru, dar și din ultimii ani de la Dinamo. El are deja 6 goluri în 6 meciuri și promite că poate înscrie mult mai multe. El a povestit într-un interviu pentru doardinamo.ro cum a ajuns la Dinamo.

”Eu am venit singur, fără agent. Trebuie să-i mulțumesc lui Renzo Rossi, care nu este agentul meu, dar m-a ajutat să ajung aici. M-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să vin la Dinamo, că nu e agent, dar vrea să mă ajute. Aveam prieteni în comun și este un om foarte bun”, a declarat Mattia Montini.

Golgheterul actual al lui Dinamo, care va împlini 27 de ani luna aceasta, pe 28 februarie, a semnat cu Dinamo un contract valabil până pe 30 iunie 2020, abia după ce a fost testat de Rednic.

”Mattia a venit în teste. Este un jucător care știe ce vrea, s-a și văzut, altă atitudine, ambiție, toți jucătorii care au venit au acceptat condițiile noastre până în vară, știu că dacă vor evolua bine vor rămâne la Dinamo și salariul lor va fi mai mare, prime de joc, se va plăti performanța de acum încolo la Dinamo.

Mattia a înscris două goluri, dar nu este vârf, vârf. El are nevoie de un adevărat atacant, număr 9, care se bate și care ține de minge, el astăzi a făcut lucruri foarte bune, dar eu sunt sigur că randamentul lui va fi mult mai mare. Oricum trebuie să-l felicit că a reușit în trei meciuri șase goluri. Bravo lui, e un tip ambițios”, a declarat Mircea Rednic aseară.

Citește și:

Un jucător este comparat de Rednic cu Beckenbauer

-->
Previous Rednic despre un posibil transfer: ”Nu e decis ce să facă”
Next CALCULE Cum se poate califica Dinamo în play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *