EXCLUSIV Cine e fotbalistul care a impresionat în Antalya. Românii i-au învățat limba


Deși la primă vedere echipa lui Mircea Rednic nu reușește să câștige în amicale, noi suntem în Antalya și vedem și partea plină a paharului. ”Puriul” a avut din nou ochi la fotbaliști și cel puțin unul adus de el pare o achiziție excelentă. Este vorba despre Montini, care face spectacol la antrenamentele din Antalya, nu doar în meciurile oficiale (n.r. a reușit trei goluri în ultima partidă jucată cu CS U Craiova). El este dispus la efort și are execuții precise și pase spectaculoase.

”Montini are un simț al porții extraordinar. Dă și cu stângul și cu dreptul, nu prea ratează. Parcă l-aș vedea pe Danciu când juca pe Dinamo, dacă are două ocazii, una sigur e gol. Eu îmi doresc să fie Montini atât, nu noul Gnohere sau mai știu eu cine, important e să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele că acest lucru este cel mai important.

Ca om e un băiat super, nu ne cunoaștem de foarte mult timp dar s-a integrat foarte bine, e un tip zâmbăreț, vine cu zâmbetul pe buze la antrenament și ne bucură foarte mult că îl avem aici cu noi și sperăm să facem lucruri minunate împreună.”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

Iar căpitanul ”câinilor”, Dan Nistor, a început să învețe chiar și limba lui pentru a se putea înțelege cu el pe teren. ”Montini, vieni qua”, i-a spus el la un 6 contra 6 jucat la antrenament ieri.

Citește și:

Șumudică râde iar de deciziile de la Dinamo: ”Asta am făcut eu la Rocar”

-->
Previous Șumudică râde iar de deciziile de la Dinamo: ”Asta am făcut eu la Rocar”
Next EXCLUSIV Rednic, exasperat! ”Câinii” dați afară de ruși de la antrenament

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *