EXCLUSIV Cei doi dinamoviști care sunt în vederile lui Contra pentru EURO 2020


Dinamo va juca în play-out până la începutul lunii iunie, dar există și vești bune pentru suporterii dinamoviști. După ce a reușit 8 assist-uri, 2 goluri în Liga 1 și 4 în Cupa României în acest sezon, căpitanul lui Dinamo este în vederile selecționerului pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020.

”O sa fac tot posibilul ca dânsul să mă convoace și de ce nu, să și joc. Eu nu am avut niciodată niciun conflict cu dânsul. Total eronat. Dânsul a venit la mine și mi-a spus: ”Dane, o să vină Albin la echipă, tu nu o să mai fii prima variantă, dacă ești de acord să facem schimbul cu Nascimento la CFR, și i-am spus, ok, Mister, vă mulțumesc că mi-ați spus în față”. Eu îi mulțumesc că nu m-a vorbit pe la colțuri și a fost sincer cu mine și pentru asta îi urez mult succes și sper să califice echipa la EURO”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

El are cele mai mari șanse să fie convocat, dar în vederile lui Contra mai este un atacant dinamovist, Daniel Popa. Contra l-a urmărit pe viu în amicalul cu Metalurg Liepaja, când acesta a înscris 3 goluri, și și-a anunțat colaboratorii că dacă va juca la Dinamo are de gând să-l convoace și la națională. Doar că Popa nu a mai fost titularizat și a jucat destul de puțin în ultimul timp.

Primele două jocuri ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, ora 19:00, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie, ora 21:45.

Citește și:

Mircea Rednic, declarație SUPERBĂ despre suporterii dinamoviști

-->
Previous Irlandezii se revoltă. Ce scriu despre plecarea lui McDermott
Next CALCULE Mircea Rednic: ”Atâtea puncte aș fi avut dacă veneam în vară”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *