EXCLUSIV Mircea Rednic despre Logan Bailly: ”M-a convins Penedo”


Mircea Rednic se pare că și-a schimbat strategia după meciul de aseară. Deși voia să îl aducă acum pe Logan Bailly, portarul de 32 de ani care a fost adus de el la Mouscron sezonul trecut, se pare că deocamdată transferul va fi amânat.

”Nu se pune problema să vină acum Logan Bailly pentru că avem portar. M-a convins aseară Jaime Penedo că merită să apere în continuare la Dinamo. Așa că nu mai aducem deocamdată niciun portar”, a declarat Mircea Rednic în urmă cu câteva momente pentru doardinamo.ro.

Și mai este o problemă. Logan Bailly a devenit liber pe 1 octombrie 2018 după ce s-a închis perioada de transferuri în Europa, iar Dinamo poate să legitimeze jucători doar care au devenit liberi înainte de încheierea mercato de vară. Astfel, el ar putea doar să se antreneze cu echipa din Ștefan cel Mare, dar ar putea apăra abia la iarnă, când cel mai probabil belgianul va veni în ”haită”.

CINE ESTE LOGAN BAILLY

Portarul a fost crescut la echipa din orașul său natal, Standard Liege, pentru care a jucat doar la echipa Under19. El a fost luat apoi de Genk, formație la care a apărat mai multe sezoane, chiar dacă a fost împrumutat în diferite rânduri. Jucătorul ajunsese să valoreze 5 milioane de euro în 2010, atunci când era la Borusia Mönchengladbach. După aceea s-a întors în prima ligă belgiană, la Leuven, în 2012, de unde a fost transferat de Celtic în 2015. Din păcate pentru el, nu prea a prins echipa la scoțieni și practic Rednic i-a întins o mână de ajutor luându-l la Mouscron sezonul trecut.

”Când vorbește Logan Bailly, toți ceilalți jucători tăgăduiesc și ascultă, toți au văzut ceea ce el a făcut de îndată ce a sosit, pentru a-și ridica nivelul de pregătire. Ceea ce a făcut în timpul stagiului de pregătire a fost puțin nebun. S-a antrenat de trei ori pe zi și uneori l-am văzut alergând la șapte dimineață”, a povestit Mircea Rednic pe 16 noiembrie 2017, când ambii erau la Mouscron.

DATE DESPRE LOGAN BAILLY

Nume: Logan Bailly
Naționalitate: Belgian
Data nașterii: 27 decembrie 1985
Vârsta: 32 de ani
Locul nașterii: Liege, Belgia
Înălțime: 1,89 m
Greutate: 90 de kg
Picior: stâng

TROFEE CÂȘTIGATE DE LOGAN BAILLY

Prima Ligă din Belgia Runner-up 1x 2006/2007
Prima Ligă din Scoția Câştigător 2x 2016/2017, 2015/2016
Cupa în Belgia Câştigător 1x 2008/2009
Cupa în Scoția Câştigător 1x 2016/2017
Cupa Ligii în Scoția Câştigător 1x 2016/2017
Supercupa în Belgia Runner-up 1x 2002/2003

SELECȚII LA ECHIPELE NAȚIONALE

Logan Bailly a fost selecționat prima dată la echipa națională a Belgiei, care este pe locul 1 în lume în momentul de față, prima dată în vara anului 2007. Primul său meci la echipa națională a fost pe 10 octombrie 2009 în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, împotriva Turciei. El a fost integralist și a reușit să închidă poarta în meciul terminat 0-0. El a mai apărat încă șapte meciuri pentru Belgia, ultima partidă fiind cea terminată la egalitate împotriva Austriei, 4-4, în octombrie 2010.

Citește și:

Bratu nu rămâne dator. Cum îl ia peste picior pe Rednic

-->
Previous Bratu nu rămâne dator. Cum îl ia peste picior pe Rednic
Next EXCLUSIV Penedo, detalii despre revolta de la Dinamo: ”Asta l-am sfătuit pe Cooper”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *