EXCLUSIV Ce spune Gicu Grozav despre o întoarcere la Dinamo. Ce spun șefii și Niculescu


Gicu Grozav este jucătorul pe care Claudiu Niculescu și-l dorește cel mai mult la Dinamo în acest moment. El știe că alături de acest jucător are succesul asigurat în Ștefan cel Mare și a vorbit deja cu șefii să facă un efort să îl aducă. Iar mijlocașul care în curând va împlini 28 de ani ar fi mai mult decât încântat să se întoarcă în locul unde pentru el înseamnă ”acasă”.

”Eu nu cred că antrenorii sunt problema, ci conducerea. Eu aș fi venit și cu Florin Bratu. Evident că îmi doresc foarte mult să lucrez cu Claudiu Niculescu. M-am înțeles extrem de bine cu el. Ei mi-au oferit 8000 de euro pe lună și nimic la semnătură și au adăugat și o clauză de 500.000 de mii de euro ca să mă pot transfera în altă parte. Eu le-am cerut 10.000 de euro lunar și 30.000 la semnătură. Dacă mă contactează eu sunt dispus să vin să fac din nou performanță în tricoul lui Dinamo”, a declarat Gicu Grozav pentru doardinamo.ro.

Claudiu Niculescu a transmis public că și-l dorește pe Grozav la Dinamo în conferința de prezentare:

”Voi ce credeți? Mi-l doresc? Normal că mi-l doresc. Gicu Grozav a explodat ca jucător cu mine la U Cluj.”

În schimb, Alexandru David a declarat:

”Nu cred că sunt șanse să-l aducem pe Grozav. Noi am făcut o ofertă, cea mai bună pe care o putea face Dinamo în momentul de față, și el a refuzat-o.”

”Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Şi Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă şi de la CFR. Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu FCSB, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împacat. Eu nu uit ce am făcut împotriva Stelei (n.r FCSB), dar şi a CFR-ului. Am coloană şi aşa am să fiu mereu! Dacă cei de la Dinamo o ţin una şi bună că eu cer o căruţă de bani, atunci să ştie lumea tot. Am evitat să vorbesc despre sume, dar nu se mai poate. Mai bine merg în Liga a 2-a, la U Cluj sau la Petrolul, decât la FCSB sau CFR” Gicu Grozav, pentru gsp.ro

Citește și:

Dănciulescu a reziliat: ”O parte din mine s-a rupt”. Cine-i poate lua LOCUL

-->
Previous A ieșit soarele iar în Ștefan cel Mare! Impresii de la primul antrenament, dar și contre și o poreclă nouă
Next Dănciulescu a reziliat: ”O parte din mine s-a rupt”. Cine-i poate lua LOCUL

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *