--> -->

EXCLUSIV Ce spune Boloni despre Athanasios Papazoglou


-->
Ladislau Boloni l-a antrenat pe Athanasios Papazoglou la PAOK Salonic, în sezonul 2011-2012, unul în care antrenorul român a reușit cu formația grecească să se califice în primăvara Europa League de pe primul loc, după o grupă destul de grea, cu Tottenham Hotspur, Rubin Kazan și Shamrock Rovers. Totuși, în optimi PAOK a fost eliminată de Udinese Calcio, după o remiză în Italia, și un eșec dureros pe teren propriu, 0-3.

Athanasios Papazoglou nu a fost titular în meciurile din Europa League, el intrând mai mult din postura de rezervă, iar la unele a fost lăsat în afara lotului. El a jucat însă atunci în campionat 12 meciuri, în care a înscris 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

”Eu cred că Athanasis Papazoglou poate să o să o ajute mult pe Dinamo în momentul de față”, a declarat Ladislau Boloni pentru doardinamo.ro.

Ce a spus jucătorul astăzi despre relația cu Loți Boloni:

”Este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut. Îmi aduc aminte de antrenamentele cu el pentru că erau foarte dure, am făcut o treabă minunată împreună la PAOK, toată lumea îl iubește acolo pentru că am avut un sezon foarte bun atunci cu el, am jucat în Europa League. Din păcate, nu am mai vorbit cu el, dar știu că el este în Belgia și că o duce foarte bine acolo”, a declarat astăzi Athanasios Papazoglou într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM A sosit Nemuritorul. ”Nu poți face nimic fără Dumnezeu”

Previous Bătaie în ultima zi de transferuri pe un fotbalist de la Dinamo
Next Dinamo a mai transferat un jucător la St Mirren

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *