EXCLUSIV Ce și-a propus Reda Jaadi la 24 de ani. Astăzi este ziua lui


Reda Jaadi este născut chiar de Ziua Îndrăgostiților! ”Am fost un cadou frumos pentru părinții mei, nu?”, se amuză el. Mijlocașul lui Dinamo are o mare dorință de a-și demonstra valoarea și se cunoaște că este un jucător extrem de bun, chiar dacă Rednic l-a acuzat că este puțin individualist.

”Fiți siguri că de acum mușc din adversari. Mușc tot”, promitea Reda Jaadi într-un interviu realizat în această iarnă în Antalya.

El și-a propus obiective înalte cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Eu vreau totul! Fără limite. Campionatul, Cupa și să joc în cupele europene. Eu vreau să joc meci de meci și să câștig.

Eu am spus că obiectivul meu este să ajungem în play-off. Este important pentru mine, pentru prestația mea. Eu cred că în fotbal totul este posibil. Important este să rămânem pozitivi și să avem un grup solid. Cert e că vom face tot ce ține de noi să fim acolo”, a mai spus mijlocașul.

Mai nou, el l-a adus la Dinamo și pe fratele lui Nabil, de 22 de ani. ”Este destul de bun și poate juca pe orice post în linia mediană. E în probe și rămâne de văzut dacă va fi păstrat de Mircea Rednic”, spun oficialii dinamoviști.

”Tatăl meu a jucat fotbal în liga secundă din Belgia, acum fratele meu a jucat la Udinese, eu am jucat în Belgia, toți din familie jucăm fotbal”, spunea Jaadi pe 19 ianuarie 2019 pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Reda Jaadi și-a adus fratele la Dinamo! Pe ce post joacă

-->
Previous Reda Jaadi și-a adus fratele la Dinamo! Pe ce post joacă
Next S-A REZOLVAT Ce se întâmplă cu Ante Puljici

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *