EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Salomao, golgheterul ”câinilor”


Conform cifrelor, Diogo Salomao a fost cel mai constant jucător al ”câinilor” din acest sezon. El este golgheterul echipei, cu 6 reușite și două pase de gol, dar pe postul său a fost adus Reda Jaadi, belgianul de 23 de ani pe care Dinamo a plătit 50.000 de euro ca să-l ia definitiv de la Antwerp.

Deși la începutul pregătirilor s-a scris că el va pleca, și de aceea i s-a adus și înlocuitor, se pare că până la urmă sunt șanse mari ca el să rămână la echipa din Ștefan cel Mare. Au fost mai multe discuții pentru transferul său, dar până în acest moment niciuna nu s-a concretizat.

Ce șanse să rămână are Salomao:

Conducerea lui Dinamo așteaptă până pe 31 ianuarie, când se va încheia oficial perioada de transferuri, să vadă dacă până la urmă va apărea o înțelegere bună atât pentru jucător, cât și pentru echipă. În caz contrar, singura variantă ca el să mai joace este să-și prelungească contractul, în aceleași condiții ca până acum, adică să primească 10.000 de euro lunar.

Ce spune Mircea Rednic despre această situație:

”Am avut o discuție cu el, încă nu are o ofertă concretă chiar dacă au fost foarte multe discuții, există și soluția aceasta de a-și prelungi contractul. Știm că el are un contract mare, dar eu cred că din lotul actual, analizând acum situația, eu cred că Nistor și Salomao sunt doi jucători care au făcut diferența și fac diferența, și eu cred că merită salariul ăsta. Amândoi au 10.000 de euro. Nistor atât are, vă spun eu, nu 15.000 cum a mai apărut. Acum nu știu dacă a luat ceva la semnătură, dar Nistor are salariu 10.000 de euro”, a declarat antrenorul lui Dinamo pe 24 ianuarie.

Citește și:

Rednic pune punctul pe i: ”Ce e graba asta?”

-->
Previous Rednic pune punctul pe i: ”Ce e graba asta?”
Next ULTIMA ORĂ Detalii despre noul stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *