EXCLUSIV Ce se întâmplă cu cele două loje închiriate de Rednic pe Național Arena


O săptămână a trecut de când Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo. 7 zile extrem de agitate în care s-au format două tabere, suporterii, care-și vor antrenorul înapoi și conducerea, care lucrează să aducă jucători și să-i ofere lui Eugen Neagoe un climat pentru a face performanță. De ce? Pentru că Ionuț Negoiță nu vrea să se întoarcă din decizia luată și să-l readucă pe Rednic la echipă.

Mircea Rednic a plecat luni de la formația din Ștefan cel Mare fără scandal la club, dar cu conturile încheiate. Fostul antrenor al ”câinilor” le-a spus clar că-și retrage banii pe cele două loje pe care le închiriase pe Național Arena. Iar conducătorii au fost de acord să-i dea suma de bani înapoi în valoare de 24.000 de euro.

”Mi-am retras banii pentru loje. Am închiriat pe cele mai mari, de 12.000 de euro una”, a explicat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Cu toate acestea, planul nu se schimbă. Dinamoviștii vor juca în continuare meciurile de pe teren propriu pe Național Arena după ce se va schimba gazonul pe cel mai important stadion al țării. Cel mai probabil primul meci va avea loc în luna septembrie.

Citește și:

Răducioiu e sincer: ”Îmi e teamă”

-->
Previous Răducioiu e sincer: ”Îmi e teamă”
Next Echipele de start pentru Malta-România. Ce se întâmplă cu Nistor și Grozav

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *