EXCLUSIV Ce s-a întâmplat de fapt cu Dusan Uhrin și cum i-a dat flit Negoiță lui Prunea


Dusan Uhrin nu a avut un mandat fericit la Dinamo. De la început. A preluat echipa chiar când a ajuns pe locul 14, ultimul din Liga 1, după acel meci nefericit cu Chindia Târgoviște. A trăit pe viu momentul în care suporterii au oprit autocarul la Balotești și nu s-a speriat.

A muncit cu materialul clientului, fără staff propriu, fără întăriri. Dinamo este în acest moment pe locul 3 în play-out, dar e calificată în semifinalele Cupei României și are șanse reale să câștige acest trofeu în acest sezon. A bătut Astra și FCSB în 2020, chiar dacă i-au plecat în iarnă jucători titulari precum Dan Nistor, Denis Ciobotariu și Laurențiu Corbu, dar și Linas Klimavicius, Gabriel Moura, Florin Bejan.

Nici măcar în iarnă nu i s-au adus jucătorii pe care el i-a cerut. Avea nevoie de un atacant, o variantă de rezervă pentru Slavko Perovic în cazul în care Montini nu-și revenea după accidentarea suferită. Au venit Vali Lazăr, Lukas Skovajsa și Szabols Kilyen. Slovacul Kostrna nu a fost adus de el, ci a venit pe filiera Florin Prunea.

”Ce am vrut să aducem, am adus, ce n-am putut să aducem, n-am adus”, s-a scuzat aseară Florin Prunea.

Fostul portar a vrut să-l dea afară pe Dusan Uhrin, dar niciun moment nu l-a sunat pe antrenor. Din informațiile noastre el a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ionuț Negoiță, care i-a dat cu flit și i-a spus clar că el îl susține pe ceh, dar să-i întrebe și pe suporteri. Acționarul majoritar știa că fanii îl susțin pe Dusan.

”Orice vorbesc eu cu cineva din club, cu domnul Negoiță sau cu cine mai este, eu prefer să le țin pentru mine. Dacă sunt alții care fac aceste discuții publice, asta nu mi se pare în regulă”, i-a atras atenția Prunea lui Negoiță.

Cert e că Dusan Uhrin nu pleacă nicăieri în momentul de față. În timp ce Negoiță i-a dat un nou semnal lui Florin Prunea că nu are de gând să-i prelungească contractul scadent în vară.

Citește și:

Dusan Uhrin explică posibila demitere: ”Asta este bine”

-->
Previous Prunea explică cazul demiterii lui Dusan Uhrin ”Asta sper”
Next Bani MAI mulți pentru ”câini”. O nouă tranșă a intrat astăzi în conturile clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *