--> -->

EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV. Detalii interesante cu Nistor în prim-plan


-->
Dan Nistor este un fotbalist care poate trage Dinamo după el și să aducă victorii în Ștefan cel Mare. Asta este clar! Mijlocașul are calitate și determinare, a demonstrat-o de când s-a întors în haită, doar că ultimele peripeții prin care a trecut referitoare la dorința lui de a se transfera pe mii de euro în plus la FCSB a lăsat urme adânci în inima suporterilor, care nu pot accepta ca un căpitan al acestei echipe să poată să fie vrăjit de mirajul banilor încât să-și dorească să îmbrace tricoul rivalei. Dacă este adevărat acest aspect!

Nistor n-a avut o misiune ușoară la Galați, a jucat bine, a calificat practic echipa, dar a fost înjurat de galerie și a fost primul meci la care nu s-a dus să-i salute pe fani după schimbare. Nici ei nu l-au chemat, nici el n-ar fi vrut să dea ochi în ochi cu el. Dacă ceilalți colegi ai săi, Subotic și Salomao, au fost trimiși direct la cabine după ce au fost schimbați pentru că era foarte frig, Nistor și-a luat o geacă pe el și a așteptat finalul meciului pe bancă. Și s-a comportat ca un adevărat antrenor, el dând indicații jucătorilor de acolo.

Dacă cu fotbaliștii are o relație foarte bună, același lucru putem spune și despre cea cu noul antrenor. Claudiu Niculescu l-a întrebat dacă poate să-l schimbe cu un minut înainte să decidă că intră Șerban. Acesta fusese avertizat de secunzi că este posibil să vrea să joace tot meciul. ”Cum vrei tu, Mister”, i-a răspuns din teren căpitanul ”câinilor”.

La finalul partidei i-a enervat însă Nistor pe suporteri. El a fost singurul jucător care nu a venit să cânte alături de galerie după calificare. ”Unde-i Nistor?”, i-au întrebat suporterii pe fotbaliști. Iar apoi i-au făcut o rimă în care căpitanul era jignit: ”Ultimul țăran este Nistor Dan”.

De fapt, căpitanul s-a temut de reacția galeriei și a vrut să evite un conflict:

”A fost o perioadă neagră, dificilă pentru mine. Am primit multe mesaje urâte. Nu înțeleg de ce. Celor din galerie le voi demonstra ce pot eu, asta le-am și spus. Acum o săptămână mă sunau să-mi dea bani, acum mă înjură, nu înțeleg de ce”, a spus mijlocașul la finalul meciului.

”Dan Nistor este un caracter puternic, să știi. Este afectat, dar și-a dorit foarte mult să depășească acest moment, am avut discuții cu el individuale și nu mă bucură neapărat că el a marcat două goluri, ci atitudinea pe care a avut-o el în teren. A fost un adevărat căpitan de echipă, un adevărat lider, care a tras echipa după el, asta aștept de la Dan Nistor pentru că este unul dintre cei mai valoroși mijlocași din Liga 1 în acest moment și trebuie să arate asta ca jucător a lui Dinamo.” Claudiu Niculescu, antrenor Dinamo

Citește și:

Gigi Becali, îndrăgostit de fanii lui Dinamo. Efectele acestui lucru

-->
Previous Unde vrea să-l folosească Niculescu pe Gicu Grozav. Când semnează
Next EXCLUSIV Grozav nu vine singur. Se negociază un alt come-back spectaculos

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.