EXCLUSIV Ce i-a făcut Negoiță lui Alexandru David: ”N-au înțeles”


7 martie 2019. Acum fix trei luni a apărut știrea conform căreia Alexandru David va pleca de la Dinamo pentru a onora o ofertă de la Primăria Sectorului 3. Mulți au crezut că președintele echipei din Ștefan cel Mare a luat el decizia de a pleca, dar acest lucru este departe de adevăr. El a fost primul sacrificat pentru ratarea play-off-ului.

În fapt, Alexandru David a fost dat afară de la Dinamo de către Ionuț Negoiță. Iar printre multele lucruri care i s-au reproșat atunci a fost chiar apropierea pe care clubul o avea față de o parte dintre suporteri. ”Ei n-au înțeles că dacă le iei fanilor și ultima speranță, le iei tot”, a mărturisit recent David apropiaților.

Iar faptul că a David a fost dat afară a fost confirmat chiar de Mircea Rednic: ”Eu am încercat să-l aduc înapoi, dar nu s-a mai putut”.

După demisia forțată a lui David s-au produs mai multe schimbări în club și la mai puțin de trei luni de la înlocuirea lui, pe 3 iunie 2019, Rednic a fost dat afară. Iar Ionuț Negoiță a reintrat în forță și vrea să decidă prin vocea lui Bălănescu tot ce se întâmplă în club. Și spune că nu este și nu va fi intimidat de suporteri, ba mai mult atitudinea acestora îl înrăiesc.

Eu de doi ani am făcut o ofertă publică. Sunt deschis să dau clubul și ei au spus că pun mână de la mână, dar cu scandaluri și golănii nu ajung bine. Unii au strâns în acești doi ani 25.000 de euro, ceilalți nimic (n.r. referitor la cele două asociații, DDB și ADPD).

Ori de câte ori am avut solicitări de la peluză să ne întâlnim, am acceptat, dar nu voi tolera niciodată golăniile. Ei fac rău lui Dinamo, sunt manipulați de unii care pretind că sunt dinamoviști. Unii sunt influențați de niște băieți care n-au mai fost lăsați să-și facă mendrele prin club. Suporterii nu mă vor intimida cu astfel de gesturi. Niciodată, ba din contră! O să mai vedeți…”, a declarat Ionuț Negoiță zilele trecute.

Mircea Rednic nu se va mai întoarce la Dinamo cât conducător va fi Bogdan Bălănescu și va cere ca Alexandru David să redevină președinte și Ionuț Negoiță să nu se mai implice. Iar în cazul în care-i oferă bugetul pe care conducerea îl va oferi acum lui Eugen Neagoe și nu reușește performanța, atunci da, poate fi dat afară fără probleme.

”Când am venit la Dinamo, eram 3 inși: s-a discutat serios șansele rămase. Nu era Negoiță, erau David și Bălănescu. Și am zis că toți suntem în aceeași barcă, că e greu, dar că o să încercăm. Nu a plecat David. Vă spun eu, nu avea unde să plece. Eu am încercat să-l readuc, dar nu s-a mai putut. Deci la sfârșitul play-out-ului mai cade unul din barcă și mai rămâne unul (n.r. Bălănescu).” Mircea Rednic, declarație pentru Digi Sport

Citește și:

Dragomir, propunere pentru Neagoe: ”Dacă-l pune pe Mircea Rednic”

-->
Previous Dezvăluire a lui Mircea Lucescu: ”Chiar m-aș fi întors!”
Next Dragomir, propunere pentru Neagoe: ”Dacă-l pune pe Mircea Rednic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *