EXCLUSIV Ce au organizat ”câinii” pentru a-i susține pe tricolori din Spania


-->
Dinamoviștii sunt cu ochii pe ”tricolorii U21” care ar putea să se califice în această seară în finala EURO 2019 din Italia și San Marino.

Florin Prunea, Eugen Neagoe și Ionel Dănciulescu i-au rugat pe cei de la Footbal Impact, firma care se ocupă de ei în Spania să organizeze un spațiu la Marbella Footbal Center unde să poată vedea meciul României cu Germania. Organizatorii s-au conformat și Neagoe și compania vor urmări meciul la barul unde s-a răcorit și Jurgen Klopp înainte de finala Champions League. Acest bar îl folosesc și Jose Ignasio Fernandes Iglesias, cunoscut drept Nacho, și Lucas Vasquez, ambii de la Real Madrid, fotbaliști care se antrenează individual în același timp cu Dinamo.

Ce spunea Mattia Montini înainte de meciul din această seară:

”Da, am fost supărat. E normal. Înainte de meci le-am spus băieților că dacă aș paria, chiar dacă n-am făcut-o niciodată, aș pune 0-0 rezultatul final. Pentru că la rezultatul ăsta Franța și România va trece, dar Italia stă acasă. Dar ăsta este fotbalul. Italia a pierdut un meci contra Poloniei și România nu a pierdut niciun meci. Merită (n.r. a spus acest cuvânt în română). Merge în semifinală pe merit.

Este important pentru România, dar nu doar pentru U21, ci pentru tot campionatul, pentru vizibilitatea întregii Ligi 1. Asta înseamnă că fotbalul românesc crește și acest lucru este foarte important chiar și pentru mine, pentru că joc într-un campionat, într-o țară care vrea să fie una dintre cele mai bune din Europa. România acum este importantă și o mulțime de jucători vor să vină aici să joace.

Cum Italia a fost eliminată, acum îmi doresc ca România să câștige EURO U21. Acum sunt cel mai mare fan. În fiecare zi văd România, România, România. Sunt fan acum.

Îmi plac foarte mulți jucători, pentru mine cel mai complet este Pușcaș, are experiență, este cel mai mare din echipă și poate face diferența în meci, știe fotbal. De asemenea, Ianis este un fenomen. Dar pentru mine Pușcaș poate face diferența în aceste două meciuri importante”, a declarat Mattia Montini pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Neagoe îi face portretul lui Kevin Bru. Cu ce MARE optar îl compară

Previous Montini: ”Am fost supărat pe voi dar acum sunt fan România U21”. De cine-i place
Next Dinamoviștii fac galerie tricolorilor: ”Hai Mbappe”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *