EXCLUSIV Ce a spus Penedo când a aflat că Dinamo e din nou în play-out


Fostul portar al lui Dinamo, Jaime Penedo, a fost în continuare cu ochii pe ”câini”, pe care i-a luat cu ei în suflet și în minte în Panamo. El a văzut meciul cu Botoșani pe internet și a explicat ce sentimente a avut după această partidă.

”Pentru mine duminică a fost o zi foarte tristă. Pur și simplu m-a durut pentru această echipă, dar era greu să câștige cinci meciuri consecutive făcând atâtea schimbări, trebuie timp. Acum cred că mă înțelegeți de ce am ales să dau locul meu altcuiva. Poate o să spuneți că sunt visător, dar eu am semnat în vară prelungirea contractului pentru că voiam să mai câștig un trofeu cu Dinamo. Așa am plecat cu Cupa Ligii, iubesc acest trofeu”, a explicat Jaime Penedo pentru doardinamo.ro.

Ce spune Jaime Penedo înainte să plece în Panama:

”Dacă voi reuşi să fac o şcoală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învăţat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câştigat Cupa Ligii, am reuşit şi derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ţi transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorinţă imensă de a câştiga, de a obţine victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo.

Mi-a plăcut foarte mult şi am absorbit asta. Dar şi stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reuşesc să deschid o şcoală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu ştiu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit.

Trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele şi sigla dacă nu am acordul lor. Da, aş putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E un proiect.”

Citește și:

La 20 de ani juca la Dinamo, acum e în liga a patra

-->
Previous EXCLUSIV Primul transfer după ratarea play-off-ului. Ce salariu are și pe ce perioadă a semnat
Next EXCLUSIV Dinamo mai aduce un fotbalist pe un post IMPORTANT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *