EXCLUSIV Care este jucătorul din lotul lui Dinamo care vrea să devină ANTRENOR. Ce modele are


Toți fotbaliștii se gândesc ce vor face după ce-și vor pune ghetele în cui. Unii vor să devină președinți de club, alții impresari, unii se gândesc să investească într-o afacere, iar alții să fie antrenori. Unul dintre ei este Dan Nistor, care ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv realizat de doardinamo.ro de ce se manifestă pe bancă în momentul în care e schimbat ca și când el este tehnicianul echipei.

-Te gândești să devii antrenor după ce te lași de fotbal?

Da, chiar acum câteva zile am vorbit cu nea Iulică Mihăiescu și l-am întrebat dacă am vreo șansă, dacă aș putea să fiu antrenor secund. Și el mi-a spus: ”A, vrei să-mi iei locul, nu.” Și i-am spus: ”Nu, nea Iulică, dar dumnevoastră mai îmbătrâniți până atunci, și se mai schimbă lumea”. Așa că mi-a spus că da, aș avea o șansă.

-De aceea le dai indicații colegilor în momentul în care ești schimbat?

Sunt un tip care pun foarte mult suflet și de aceea mă manifest pe bancă când sunt schimbat. Nu-mi place să pierd, vreau să câștig tot timpul.Mă gândesc serios să îmbrățișez această meserie după ce mă las de fotbal. Voi fura de la nea Iulică, și de la antrenori principali și de la antrenori secunzi, și eu cred că mi s-ar potrivi.

Îi apreciază pe Rednic și pe Edi Iordănescu

-Ai un model de antrenor?

Din afară îmi place foarte mult Guardiola. Din țară sunt mai mulți antrenori care îmi plac. În primul rând nea Mircea Rednic care îmi dă o stabilitate și un confort pe teren extraordinar. Vorbește și te motivează, e altceva față de restul antrenorilor și sper să facem lucruri minunate împreună. Mai îmi place foarte mult Edi Iordănescu, am și lucrat cu el și cred că va face lucruri frumoase în fotbal.

-Ce are atât de special Edi Iordănescu?

Edi e foarte apropiat de jucători, atât ca și vârstă, vorbește cu noi foarte mult, ne cheamă separat la el la anumite discuții, ne spune anumite lucruri legat de familie, de colegi, cred eu că asta adună echipa și face un grup unit. Am auzit că a fost la un pas să semneze cu Dinamo, dar ținând cont de trecutul lui și de istoria lui, probabil fanii nu aveau răbdare cu el, nu eram într-o situație prea bună atunci.

-Unde visezi să antrenezi?

Mi-aș dori foarte mult, dacă nu să antrenez, măcar să merg la un meci pe La Bombonera, la Boca Juniors, dacă nu aș putea să antrenez acolo, să fiu antrenor secund, măcar să simt atmosfera pe viu. Mi-a părut foarte rău că au pierdut cu River, dar ăsta este fotbalul.

Citește și:

Montini povestește cum se trăiește Crăciunul în Italia: ”Sper să nu-mi dea Rednic amendă”

-->
Previous Montini povestește cum se trăiește Crăciunul în Italia: ”Sper să nu-mi dea Rednic amendă”
Next Ce șanse îi dă Rednic lui Teja la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *