EXCLUSIV Care este adevărul în cazul Rivaldinho


-->
Rivaldinho este în continuare în România, locul unde și-a născut primul copil, Davi, dar și orașul unde a trăit cele mai mari satisfacții ca fotbalist. Fiul marelui Rivaldo a venit peste mări și țări să demonstreze că poate să muncească singur pentru familia lui și nu să se folosească de banii tatălui său. A fost un exemplu pentru toți jucătorii dinamoviști. Modest, la locul lui, nu a avut niciodată aere de vedetă și a fost foarte muncitor chiar dacă în ultimele meciuri a avut ghinion.

Dacă barele ar fi fost goluri? Dar nimeni nu s-a gândit că Rivaldinho a fost jucătorul căruia nu i s-a explicat niciun moment de ce nu joacă la Dinamo după venirea lui Miriuță. Nici nu avea cum să-i explice antrenorul dinamovist, pentru că nu știe nicio altă limbă latină în afară de română. În plus, în viața atacantului brazilian a apărut și un copil mic în noiembrie, care oricât ar fi de frumos, îți dă viața peste cap și sigur nu te mai poți odihni ca înainte. Dar asta nu înseamnă că Rivaldinho nu are valoare. Că nu a muncit, că nu a dat totul pentru Dinamo așa cum a promis când a venit aici. Nu a spus niciodată că are talentul tatălui său. Dar muncește să-și scrie propria poveste în fotbal. Și eu chiar cred că va reuși și Dinamo îl va regreta.

Fotbalistul de 22 de ani este în continuare în București, nu a plecat la Sofia, așa cum s-a scris, pentru nicio vizită medicală. El merge zi de zi la Săftica, unde se recuperează după o durere la aductori. Care nu este  gravă, ci în maxim două săptămâni va fi apt 100%. Ba mai mult, el joacă de aproximativ 3 luni cu această durere, apelând la injecții atunci când echipa a avut nevoie de el să intre pe teren. Iar când s-a întors din vacanță i-a fost transmis că este pus pe lista de transferuri.

”Niciodată nu promit câte goluri voi marca, mereu am spus asta. Dar ceea ce pot să le promit fanilor este că dacă trebuie să renunț la tot sângele meu sau să pun capul în bătaia puștii și cineva să mă împuște aș face asta pentru ca Dinamo să câștige. Voi da totul din mine pe teren ca să văd această echipă câștigând.” Rivaldinho, încă atacant Dinamo, 13 iulie 2017

Vedeți mai jos golurile sale pentru Dinamo:

 

Previous Dinamoviștii îl desființează pe Rivaldinho
Next Cornel Dinu, acuze GRAVE. Ce reproșează legenda lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *