EXCLUSIV Care a fost cel mai frumos cadou primit de Dan Nistor de Crăciun. Și acum mai mănâncă


Dan Nistor este un fotbalist atipic pentru Liga 1. Fără fițe de mare vedetă, un băiat modest, ”de la țară”, așa cum se intitulează el, spune că nu-l vor schimba niciodată banii, mai ales că atunci când era copil nu avea o situație financiară extraordinară. El a povestit în premieră care a fost cel mai frumos cadou de Crăciun primit atunci când era mic.

”Eram foarte mic, aveam 3 sau 4 ani, mama mea avea o verișoară în Germania și țin minte că mi-a adus o plasă de kiwi. Nu văzusem niciodată kiwi, acum 26 de ani era ceva extraordinar pentru mine. Cred că ăla e unul dintre cadourile cele mai frumoase pe care le-am primit de la Moș Crăciun. Da, și acum mănânc kiwi! Chiar și acum câteva zile i-am dat băiatului meu ca să simtă gustul.

Soția mea i-a luat băiețelului nostru de 1 an și 7 luni fel și fel de maimuțoi cu Minnie, cu Micky, care vorbesc prin casă, pe vremea noastră nu exista așa ceva, sper să fie sănătos și să ne aducă bucurii”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

”Când eram eu copil era zăpada foarte mare de Crăciun, mergeam la derdeluș cu sania, mai ales că la noi, la Rucăr, era zonă de munte, din păcate acum nu mai e nici așa mare zăpada cum era înainte, nici copiii nu mai ies la joacă, înainte aveam nasul și urechile roșii, obrajii roșii, mergeam cu colindul. Acum după câte știi și tu, copiii preferă să stea mai mult în casă, pe laptopuri, pe tablete.” Dan Nistor, căpitan Dinamo

”Acum mai știu Plugușorul și să știi că făceam ceva bani. Se cânta de Anul Nou.” Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

VIDEO FABULOS Jucătorii lui Dinamo cântă colinde fiecare în LIMBA lui. Urări de sărbători

-->
Previous VIDEO FABULOS Jucătorii lui Dinamo cântă colinde fiecare în LIMBA lui. Urări de sărbători
Next DORINTĂ Jucătorul care a cerut micșorarea salariului doar ca să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *