--> -->

EXCLUSIV Când o să poată juca preferatul lui Rednic


-->
Dinamo a adus nu mai puțin de 14 jucători de când a preluat Mircea Rednic echipa. Pentru unul dintre ei a insistat în mod special deoarece a văzut calități deosebite la el. Putem spune că este pariul antrenorului lui Dinamo. Este vorba despre Alexander Christovao, atacant angolez care a promovat sezonul trecut cu Zagłębie Sosnowiec în prima ligă din Polonia. Are 25 de ani, 1,86 m înălțime, și 2 goluri în 15 meciuri jucate în Polonia în acest sezon.

Alexander Christovao jucat pentru Dinamo deja în două meciuri amicale disputate în Antalya. Cu FK Liepaja, 3-2, câștigat de ”câini” prin cele trei goluri marcate de Daniel Popa, și cu Dinamo Moscova, terminat 2-0 pentru ruși. În ambele partide el a jucat în repriza a doua. Din păcate el n-a putut debuta în meciurile oficiale deoarece a primit o suspendare de 10 meciuri în Polonia.

Christovao abia astăzi ajunge în Olanda pentru a-și rezolva cu viza pe permisul de muncă, iar mâine cel târziu va veni spre România pentru a se reîntoarce la antrenamentele lui Dinamo. Din păcate, apelul i-a fost respins în Polonia. Ce înseamnă acest lucru? Că mai are de stat încă patru etape în afara lotului. El a executat două etape la fosta lui echipă în decembrie și încă patru începând cu meciul cu FC Botoșani, când a fost legitimat la Dinamo. El va putea debuta într-un meci oficial abia pe 20 aprilie, când este programat meciul cu Botoșani.

Parfait Mandanda, Damien Dussaut, Linas Klimavicius, Naser Aliji, Jordan Mustoe, Simon Zenke, Nabil Jaadi, Ioan Filip, Rachid Ait Atmane, Mamoutou N Diaye, Reda Jaadi, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou, Alexander Christovao sunt jucătorii aduși de Rednic la Dinamo.

Citește și:

Ce a făcut echipa Under 19 în Cupa României

-->
Previous BOMBA ANULUI Mircea și Răzvan Lucescu, împreună la un club
Next Ce a făcut echipa Under 19 în Cupa României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.