EXCLUSIV Bun de națională, accidentat la Dinamo. Cine sunt dinamoviștii convocați la naționale


Dinamo nu a dat niciun jucător la echipa națională mare a României, dar în lotul  lui Cosmin Contra sunt nu mai puțin de 8 foști dinamoviști pentru meciurile cu Israel și Suedia. Este vorba despre Bogdan Lobonț, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Ionuț Nedelcearu, Dorin Rotariu, Paul Anton, Gheorghe Grozav și George Țucudean.

Dar echipa din Ștefan cel Mare dă totuși jucători altor naționale. Este vorba despre Penedo, care a fost convocat la naționala Panama pentru meciurile amicale cu Danemarca (22 martie) și Elveția ( 27 martie).

De asemenea, Adam Nemec a fost convocat la naționala Slovaciei, dar el va trebui consultat de staff-ul medical al slovacilor pentru a vedea dacă este apt de joc sau riscă o nouă accidentare. El s-a antrenat normal de câteva zile cu Dinamo. Slovacia va participa la Cupa Regelui pe 22 martie, într-o înfruntare cu Emiratele Arabe Unite și va avea un meci amical pe 31 martie cu Olanda.

În altă ordine de idei, Robert Moldoveanu și Liviu Gheorghe au fost convocați la România Under 19, pentru Turul de Elită, din perioada 21-27 martie, ultima fază dinaintea Campionatului European Under19, care se va desfășura în Finlanda. Meciurile cu Serbia, Suedia și Ucraina se vor disputa la Mogoșoaia.

 

 

Previous Marius Șumudică s-a răzgândit. Ce spune de Dinamo
Next Cum a pierdut Dinamo un jucător cotat la 1 milion de EURO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *