EXCLUSIV Badea: ”Săptămâna asta se vor semna actele”


Fostul acționar al lui Dinamo, Nicolae Badea, a vorbit despre cea mai mare problemă în Ștefan cel Mare, construirea unui nou stadion modern și frumos pe banii statului în cadrul programului EURO 2020.

”Stadionul se va face. Cred că săptămâna asta se vor semna actele. De ce a durat atât? Chiar nu este vina noastră. Disponibilitatea noastră a fost totală încă din momentul în care am aflat că se poate face un nou stadion. Doar că nu este un simplu document. Se fac tot felul de investigații pentru a fi totul legal. Și totul trebuie transferat într-un proces juridic foarte bine pus la punct”, a declarat Nicolae Badea astăzi pentru doardinamo.ro.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat săptămâna trecută că singura problemă care stă în calea construirii acestui stadion este acest act care tot întârzie să se semneze.

„Singura soluţie o reprezintă cedarea de către ASC FC Dinamo a tuturor sarcinilor care grevează stadionul Dinamo. Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti a înaintat acestei asociaţii în 25 aprilie un proiect de act adiţional la contractul de asociere dintre cele două entităţi prin care s-a produs excluderea din obiectul asocierii a bunurilor imobile ce vor face obiectul investiţiei, referindu-ne aici la stadionul central, gazonul, tribunele, vestiarele, parcarea şi intrarea principală”, a declarat ministrul de Interne.

Citește și:

GALERIE FOTO Modelul Atletico și Tottenham. Cum arată Peluza Cătălin Hâldan

Previous Totul despre biletele pentru finala Cupei Ligii
Next FOTO EXCLUSIV Modelul Atletico și Tottenham. Cum arată Peluza Cătălin Hîldan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *