EXCLUSIV Două apariții noi la antrenamentul ”câinilor”


Dinamo s-a reunit și pregătește meciul de săptămâna viitoare cu FC Botoșani, o echipă care i-a învins de două ori în sezonul regulat pe ”câini” și a nimicit la începutul lui 2019 visul de a mai spera la o remontada pentru play-off. Vești bune pentru Mircea Rednic, chiar dacă ele sunt pe jumătate.

Tehnicianul grupării din Ștefan cel Mare beneficiază la antrenamente de jucătorii care au avut probleme medicale, însă doar unul poate să intre în calculele pentru partida cu moldovenii. Daniel Popa a început antrenamentele normale după ce-a fost accidentat în ultima lună și poate fi o soluție pentru Mircea Rednic, în cazul în care Mister va decide să apeleze la el. Intră și el în concurență cu Papazoglou, Montini și Christovao.

În schimb, chiar dacă au început antrenamentele ușoare de azi, Linas Klimavicius și Ioan Filip au șanse reduse să apară în lotul de 18 pentru  confruntarea cu FC Botoșani. Ei au ratat deja meciul cu Iașiul, se pregătesc la Săftica, dar Rednic nu vrea să forțeze revenirea lor.

Citește și:

Cum se va schimba Dinamo din vară. Modificare URIAȘĂ ce se va vedea peste tot

-->
Previous EXCLUSIV Îl iubesc colegii: ”Ești ca Oba, Oba! E foarte important pentru noi”
Next Cum se va schimba Dinamo din vară. Modificare URIAȘĂ ce se va vedea peste tot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *