EXCLUSIV Antun Palic: ”Nu o să vă pot uita. Rămân fanul lui Dinamo”


doardinamo.ro
Așa cum mi-a promis în urmă cu mult timp, Antun Palic a acordat primul interviu în exclusivitate pentru doardinamo.ro după ce tocmai a semnat un contract pe un an cu echipa antrenată de Rednic în Belgia, Mouscron. El transmite un mesaj fanilor dinamoviști și explică de ce nu a mai continuat în Ștefan cel Mare.

-Antun, ce înseamnă transferul acesta pentru tine?

Acest transfer înseamnă un pas mare înainte având în vedere că voi juca într-o ligă puternică și sunt foarte fericit să joc la această echipă și într-un campionat ca cel belgian.

-Ce obiective ai la Mouscron?

Pentru mine obiectivul principal este să fac ceea ce am făcut și la Dinamo, să încerc să dau mai mult, mai mult, să mă autodepășesc. Deja am făcut primul antrenament, a fost foarte frumos și sunt chiar bucuros înaintea acestui nou sezon pentru mine.

-Care este relația ta cu Rednic?

El a fost antrenorul care m-a adus la Dinamo, acum la Mouscron, m-a vrut și la Petrolul când antrena acolo, este un om foarte important pentru mine.

-Ai vorbit cu Rotariu? E posibil să redeveniți colegi…

Nu, nu am apucat. Am ajuns ieri noaptea, dar sunt sigur că vom vorbi în curând.

-Toată lumea s-a întrebat de ce nu ai ajuns la un acord cu Dinamo. Ne poți spune tu ce s-a întâmplat?

Sincer, este greu să răspund la această întrebare. Poate și ei au subestimat detaliile noului contract și apoi a fost prea târziu. Dar toată lumea m-a dorit. Am avut doi ani foarte frumoși la Dinamo dar nu am ajuns la un acord. Eu am avut și oferte financiare mult mai bune.  Chiar și așa, nu le-am acceptat deoarece eu mi-am dorit foarte mult să ajung într-o ligă puternică pentru a munci din greu.

-Ce crezi că va face Dinamo în acest sezon?

Cred că Dinamo se poate bate la titlu spre final deoarece acest sistem îți dă posibilitatea să revii chiar dacă ai la început rezultate mai proaste. Echipa este acum în proces de adaptare a noilor jucători la fel cum am făcut și noi sezonul trecut. Acum important e să câștige cât mai multe puncte până când vor deveni un lot omogen.

-Mai ții legătura cu foștii tăi colegi?

Da, am vorbit cu foștii mei colegi, sincer este destul de ciudat să nu mai fac parte din această echipă. Mi-e dor de acel grup minunat.

-Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?

Da, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor lui Dinamo pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat în acei 2 ani, sunt privilegiat și onorat că m-au ales căpitanul acestei echipe. Atmosfera pe care ei o făceau la derby-uri o să o port cu mine veșnic, nu o pot uita. Și cred că ceea ce fac ei va fi motivația de care are nevoie Dinamo ca să revină pe primul loc în următorii ani.

-Crezi că te poți întoarce la Dinamo în viitor?

Normal, în fotbal este posibil orice și lucrurile se schimbă foarte ușor. Acum mă uit la toate meciurile lui Dinamo și voi rămâne suporterul ”câinilor”.

-Care a fost cel mai frumos moment pe care l-ai petrecut cu această echipă?

Cred că trofeul câștigat a fost cel mai frumos moment dar și derby-urile au fost speciale și pot să spun că sunt fericit că nu le-am pierdut cât timp am fost eu pe teren, și m-am bucurat de fiecare dată când am reușit să fac fanii bucuroși și mândri de noi.

Citește și:

Dănciulescu avea dreptate în mai. Cum convoacă Daum jucătorii

-->
Previous Dănciulescu avea dreptate în mai. Cum convoacă Daum jucătorii
Next TRANSFER Cu cine a semnat Elhamed un contract pe 5 ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *