EXCLUSIV Abia a plecat de la Dinamo și are cifre bune la noua echipă: ”Nu din cauza banilor am plecat”


Dinamo este într-o situație critică după ce patronul a anunțat din toamnă că nu mai investește și tot ce vrea este să vândă echipa. Iar când șansele la play-off au scăzut în ultima etapă din 2019, s-a luat decizia să se vândă sau să se renunțe la jucătorii cu salarii mari.

Așa au plecat pe rând Dan Nistor la Craiova, Denis Ciobotariu la Universitatea Craiova, Klimavicius la Poli Iași, Gabriel Moura la Gaz Metan Mediaș, lui Brito i s-a reziliat contractul și Laurențiu Corbu a luat calea Chindiei Târgoviște zilele trecute. Și s-ar fi mai renunțat și la alți jucători, care au refuzat însă să plece oricum și oriunde, fiind conștienți că nu este bine pentru cariera lor.

Gabriel Moura a ajuns de două săptămâni la Mediaș, iar în meciul cu CFR Cluj de sâmbăta trecută a ieșit pe locul secund ca cifre Instat după portarul Răzvan Pleșca, dintre jucătorii de la Gaz Metan. Brazilianul de 31 de ani a explicat de ce a ales să plece de la Dinamo.

”Eu am mers la Dinamo în vară și am încercat să dau tot ce e mai bun, ăsta este adevărul. Dusan Uhrin a avut alte opțiuni și a ales ca eu să nu joc. Am mulți prieteni acolo, dar acum toată concentrarea mea este la Gaz Metan, și sincer nu pot să spun că mă interesează că Dinamo a pierdut șansele la play-off.

Să știți că nu din cauza banilor am plecat. În momentul în care joci la o echipă, banii vin. Când am plecat nu m-am gândit la bani, chiar dacă la Mediaș jucătorii sunt cu banii la zi. M-am gândit doar să joc”, a declarat Moura pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Lecție de istorie la Medieșu Aurit

-->
Previous Bani în plus pentru Dinamo. Veste bună pentru Negoiță
Next Un fost jucător îi cere demisia unui șef: ”Asta îi transmit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *