EXCLUSIV A semnat. Pe cine a mai luat astăzi Dinamo


Dinamo face transferuri pe bandă rulantă! Așa cum scriam aseară, dacă reușesc să se înțeleagă și cu Salomao pentru a-i rezilia contractul scadent în vară, conducerea are de gând să mai aducă încă un fundaș central, pe italianul Lorenzo Gonelli.

Până să se înțeleagă cu italianul, Mircea Rednic va mai avea mâine la antrenamente un nou jucător. Athanasios Papazoglou a venit aseară în România și a semnat astăzi un contract pe 1 an și jumătate cu formația din Ștefan din Mare.

El va fi prezentat abia mâine pe site-ul oficial, deoarece are programată abia joi dimineața vizita medicală. Nu se aproximează a avea probleme medicale, mai ales că el a jucat deja 2 meciuri în 2019 pentru Hapoel Haifa, cu Maccabi Petah Tihva, 4-2, și cu Bnei Sakhnin în deplasare, 0-4.

Athanasios Papazoglou, care are o înălțime de 1,95 m, are trei meciuri jucate pentru naționala Greciei și a trecut pe la echipe cum ar fi Olympiacos, Atromitos Atena, OFI Creta, PAOK Salonic, Asteras Tripoli și vine de la Hapoel Haifa.

Vârful grec a acceptat să spună câteva cuvinte înainte să semneze cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Am auzit că fanii lui Dinamo sunt cei mai buni din Români. Și mai știu că Mircea Rednic este un antrenor de TOP”, a declarat Athanasios Papazoglou pentru doardinamo.ro.

Cum l-a caracterizat Gabriel Tamaș, cel care i-a vorbit la superlativ grecului despre Dinamo:

”Este un atacant foarte bun, Dinamo a făcut un transfer foarte reușit. Cred că va impresiona în România. Sunt sigur că va face diferența, are un joc de cap extraordinar. Aveam niște dueluri foarte tari cu el la antrenamente. La noi nu a avut posibilitatea să se impună, nu a avut timp, aveam mulți străini în lot, nu a avut timpul necesar să se impună”, a declarat Gabriel Tamaș pentru doardinamo.ro.

-->
Previous Cum mai scapă Dinamo de încă un jucător. Economie de 40.000 de euro
Next Lorenzo Gonnelli vine la Dinamo! Cum au reușit să-l convingă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *