Eveniment important mâine la Săftica. Numele celor prezentați


Așa cum site-ul nostru v-a informat în exclusivitate duminică seara, noua conducere a dinamoviștilor va fi prezentată la mijlocul săptămânii acesteia. Biroul de presă al FC Dinamo a anunțat oficial că va exista mâine, de la ora 15:00, o conferință de presă în cadrul căreia vor fi prezentați cei care vor forma noua conducere administrativă și sportivă a clubului din Ștefan cel Mare. Doardinamo.ro va încerca să transmită live această conferință de presă pe pagina de facebook DoarDinamo.

”Acționar majoritar Dinamo București, Pablo Cortacero va prezenta, la întâlnirea cu reprezentanții mass-media, noua conducere administrativă și sportivă a clubului nostru.

Evenimentul de presă va fi organizat pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica, în aer liber, în concordanță cu restricțiile impuse în țara noastră pentru a opri răspândirea coronavirusului”, este anunțul oficial al dinamoviștilor.

Pe cine vor prezenta spaniolii:

-Alex Couto Lago- noul director general al lui Dinamo, singurul care va avea drept de semnătură și cel care-i va lua locul lui Bogdan Bălănescu
-Dorin Șerdean – președintele Consiliului de Administrație
-Rufo Collado – directorul sportiv al lui Dinamo
-Marcos Rubino – șeful Academiei Dinamo

De asemenea, există posibilitatea să fie prezentat și un director de marketing spaniol și să mai fie o surpriză în conducerea clubului.

Citește și:

Un fan din Spania, mesaj pentru Cortacero: ”Nu putem face nimic cu el”

Previous Un fan din Spania, mesaj pentru Cortacero: ”Nu putem face nimic cu el”
Next Pablo Cortacero, întâlnire cu suporterii din DDB. Subiectele dezbătute

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *