Eugen Neagoe, primele declarații la Dinamo


Dinamo a plecat astăzi în Spania, iar antrenorul Eugen Neagoe a făcut primele declarații de când a semnat cu echipa.

”Din păcate pentru ei, nu vor avea nicio zi liberă. Avem planuri măreţe, ne dorim să ne pregătim cât mai bine, deşi este o perioadă foarte scurtă. Sper să vină cât mai repede şi jucătorii pe care îi dorim şi cu care discutăm în acest moment.

Nu este deloc uşor. La nicio echipă nu este uşor. Contează foarte mult rezultatele. Atât timp cât ai rezultate, sunt toate lucrurile în ordine. Eu le pot promite fanilor dinamovişti că voi face tot ceea ce depinde mine pentru a echuipa să meargă în play-off. Nu vreau să mint şi să îi păcălesc pe suporterii lui Dinamo, pentru că sunt foarte mulţi, şi să vorbesc despre titlu, să vorbes despre Champions League, pentru că nu îmi stă în fire să fac declaraţii doar de dragul de a le face”, a spus Neagoe la plecare în Spania.

Antrenorul ”câinilor” anunţă cinci transferuri la echipă: ”Suntem în discuţii cu cinci jucători şi suntem foarte aproape să îi avem în zilele viitoare. Mi-aş fi dorit ca acest lucru să se întâmple îăn urmă cu o săptămână, dar acest lucru nu depinde numai de noi […] Aştept cei cinci jucători cu care suntem în discuţii şi apoi puteam stabili planul. Sigur, îmi doresc ca Dinamo să joace ofensiv, să fie o echipă agresivă, să facă pressing, să alerge o sută de minute, nu 90 de minute”.

Citește și

Săgeți către Rednic! Ce mesaj a transmis Prunea la plecarea spre Spania

-->
Previous Mai vor un ATACANT italian. Pe cine au pus ochii ”câinii”
Next Săgeți către Rednic! Ce mesaj a transmis Prunea la plecarea spre Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *