--> -->

Eugen Neagoe iartă, dar nu uită: ”E posibil”


-->
Eugen Neagoe a vorbit astăzi despre situația de la Dinamo. Antrenorul Astrei nu se bucură că a căzut cu echipa din Ștefan cel Mare, dar nu uită ce s-a întâmplat în Ștefan cel Mare.

”Am reușit la toate echipele la care am fost, mai puțin la Dinamo, pentru că la celelalte echipe am fost tratat cu respect, cu încredere, oamenii m-au dorit la echipă. La Dinamo am căzut într-un moment foarte prost, într-un război care nu era al meu, acei oameni care m-au contestat au dorit ca eu să nu am rezultate la Dinamo. N-am înțeles de ce, nu meritam să fiu tratat la modul în care am fost tratat.

E posibil să se distrugă acest brand. Chiar şi să meargă în Liga 2. Atât timp cât nu ai rezultate, cât nu câștigi meciuri, este posibil să mergi către dezastru.

E ce și-au dorit suporterii care m-au contestat pe mine, pentru că nu toți suporterii lui Dinamo m-au contestat. Mă întâlnesc cu fani ai echipei Dinamo și oamenii mă întreabă pe mine ce s-a întâmplat. Eu, din ce știu au fost influențați, dar nu mai vreau să-mi aduc aminte nici de cine au fost influențați, nici ce au făcut, a fost dorința lor, foarte frumos, s-a terminat acea perioadă, mă bucur de respectul pe care îl am de la celelalte cluburi și de la oamenii cu care am lucrat de la acele echipe

Sincer, îmi pare rău pentru Jerry Gane, mi-a fost coleg, chiar dacă este mai mic decât mine, cum mi-a părut rău și de ce s-a întâmplat cu Cosmin Contra. Cred că a luat o decizie corectă, pentru că nici el nu se simțea foarte bine, nu a vrut să se întâmple ce s-a întâmplat cu mine”, pentru FANATIK.RO.

Citește și:

FOTO ”Câinii” dezavantajați și apărați de rivali: ”Îi mulțumim arbitrului”

-->
Previous Ultimul anunț din partea acționarilor: „Suntem aproape”
Next Suporterii, plan pentru Cortacero: ”Ne vom apăra”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.