Ești de acord cu Alexa? ”Nu e puțin lucru să domini Dinamo la ea acasă”. Plus reacția lui Dinu Gheorghe


Dan Alexa a pierdut, 0-2, în Ștefan cel Mare, primul duel din această ediție cu echipa la care a câștigat eventul ca fotbalist în 2004. Iată prima reacție a antrenorului Dunării imediat după meci, la Digi Sport:

”Am luat gol pe zonă centrală… Dinamo a speculat la maximum fiecare ocazie avută. Am început să avem posesie, dar nu ne descurcăm în treimea adversă. Avem jucători cu mare experiență, echipa arată mai bine decât în prima parte a campionatului. Nu e puțin lucru să domini Dinamo la ea acasă! Așteptăm mai multe de la jucătorii cu experiență, mai sunt 13 meciuri, așteptăm și celelalte rezultate. Sperăm să ne consolidăm pentru început locul de baraj.

Am luat primul gol și e de acuzat toată echipa. Sunt prea supărat să vorbesc de Dinamo, acum. Faptul că bifează un nou an în play-out, a îndepărtat lumea de la stadion”

declarație

”Nu m-a impresionat Dinamo. Joc modest, probabil, și după supărarea pricinuită de ratarea play-off-ului. Am fi putut profita… Victorie meritată a lui Dinamo, am jucat prost. Am trecut de faza cu senzații tari să vin ca adversar al ”câinilor”. A fost atmosferă de parcă era antrenament”

Dinu Gheorghe, manager general Dunărea Călărași

Citește și:

Cum a reacționat Steliano Filip la apostrofările fanilor pe stadionul Dinamo

-->
Previous ”Au scăpat de emoțiile retrogradării”! Cine l-a impresionat pe Zicu
Next Cum a reacționat Steliano Filip la apostrofările fanilor pe stadionul Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *