Eșec pentru Dinamo în al doilea amical


Dinamo a jucat al doilea amical din cantonamentul din Slovenia. Băieții lui Ovidiu Burcă i-au întâlnit pe cei de la Zalaegerszeg, din prima ligă maghiară. Dinamo a fost învinsă cu 1-0.

Ovidiu Burcă a început amicalul de la Dobrava pri Konjicah cu Golubovic – De Moura, Giafer, Patriche, R. Grigore, Amzăr – Larrucea, Iglesias, A. Irimia – Bani, Ghezali. Pe bancă au stat și celelalte două transferuri ale dinamoviștilor, atacanții Hakim Abdallah și Goncalo Gregorio. Ghezali a avut prima mare ocazie a meciului, la jumătatea primei reprize, însă a fost blocat de portarul echipei care a câștigat Cupa Ungariei. Bani a încercat un voleu spectaculos, fără a atinge ținta. Zalaegerszeg a cerut penalty la o intervenție a lui Patriche, însă arbitrul a lăsat jocul să curgă și la pauză a fost 0-0.

Imediat după pauză, Bena i-a luat locul lui Patriche, iar Neluț Roșu l-a schimbat pe Iglesias. Minutul 55 a adus și intrarea lui Hakim Abdallah, alături de Țîră și Iulian Roșu. Bani, Ghezali și Irimia au părăsit terenul. Portarul Golubovic s-a remarcat la două faze. Mai întâi, a scos de sub transversală o minge trimisă puternic de un adversar. Apoi, a salvat mingea pasată greșit de Buleică.

Hakim Abdallah a încercat poarta cu câteva minute înainte de final, însă nu a putut modifica tabela. Au făcut-o însă maghiarii, după o fază la care Golubovic și-a mai arătat o dată valoarea. În minutul 87, cei de la Zalaegerszeg au construit un contraatac iute și nu au mai iertat, stabilind scorul final.

Ultimul amical al lui Dinamo în Slovenia va avea loc contra echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, pe 5 iulie. Apoi, roș-albii vor reveni în țară și vor pregăti debutul în Superliga 2023-2024, contra celor de la CSU Craiova.

 

Foto: GSP

Citește și

Horațiu Mălăele a aflat secretul tinereții. Ce face adesea, la 70 de ani

 

 

Previous Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo
Next Ce spune Burcă despre amicale și Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *