Eroi fără pelerine. Daniel Popa și Dan Nistor au salvat un suporter aseară


Dan Nistor devine din ce în ce mai iubit de către suporterii dinamoviști. Pase și goluri spectaculoase, creatorul întregului joc al lui Dinamo, căpitan adevărat, răspunsuri inteligente când vine vorba despre fanii ”câinilor”. Astea sunt ingredientele prin care Nistor le-a intrat în suflet suporterilor.

Iar aseară a mai avut loc un episod. Un fan din Peluza Cătălin Hîldan a intrat pe teren în momentul în care jucătorii au venit să salute galerie. Omul a fost pașnic și visul lui nu era decât să facă o fotografie cu Dan Nistor. Căpitanul nu l-a refuzat. Le-a spus forțelor de ordine că e totul în regulă. Dar imediat cum Nistor s-a întors și a vrut să plece spre vestiare, stewarzii l-au luat în primire pe fan. Primul care a observat a fost Nistor. Care a venit imediat și l-a luat de braț pe fan. Apoi Daniel Popa și ceilalți jucători. Atacantul l-a dus pe suporter până aproape de peluză.

Dar momentul i-a iritat și pe ceilalți ultrași. Și o parte dintre ei au coborât și au pus un banner mare cu Cătălin Hîldan la mijlocul terenului. A urmat o bătaie între fani și forțele de ordine. Imagini video mai jos.

Citește și:

INTERVIU Dan Nistor acuză arbitrajul și ia apărarea suporterilor

-->
Previous Situație incertă la echipă. Ce se întâmplă cu vânzarea clubului
Next Dusan Uhrin și-a apărat suporterii: ”Fantastici” Ce spune despre scandările rasiste

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *