Eric de Oliveira, dorit de Dinamo. Ultimele detalii


-->
Eric de Oliveira este pe lista lui Dinamo de transferuri după ce Marius Nicolae și Jerry Gane consideră că ar putea aduce un plus formației din Ștefan cel Mare. Fotbalistul însă nu a fost încă contactat de cei de la Dinamo.

Brazilianul care și-a luat și naționalitate română nu ar refuza o ofertă de la Dinamo, mai ales că a avut probleme medicale fiind operat de varice și are nevoie de o echipă unde să demonstreze că la 35 de ani mai este gata să joace fotbal. Partea proastă este că Eric încă nu a reluat antrenamentele și Jerry Gane are nevoie de jucători disponibili imediat și în cazul în care brazilianul ar reveni abia prin martie, nu are rost să semneze cu el de acum, mai ales că Dinamo are mari probleme financiare!

”Noi ne-am gândit împreună cu staff-ul tehnic la Eric, rămâne de văzut în ce condiție fizică este, avem nevoie de jucători care să reziste bine la condițiile care vor urma. A avut ceva probleme la Voluntari, rămâne de văzut dacă o să ajungem la un acord cu el. N-ar fi rău puțin jogo bonito la Dinamo. Am avea nevoie de serviciile lui”, a declarat Mario Nicolae la Digisport.

Citește și:

Sfinții Trei Ierarhi, prăznuiți astăzi. Semnificația și viața lor

Previous Dinamo a mai bătut palma cu un fotbalist
Next Paul Anton a rupt tăcerea după oferta din Turcia: ”Este momentul faptelor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *