Eric de Oliveira a dezvăluit cine nu l-a vrut la Dinamo


Eric de Oliveira, ajuns la 31 de ani, este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. El a fost foarte aproape de a ajunge la Dinamo în vară, dar până la urmă a ajuns la echipa lui Hagi, Viitorul Constanța. Ionuț Negoiță a recunoscut că au fost discuții cu acesta, dar cineva nu și l-a dorit în Ștefan cel Mare.

„Apoi am avut o discuţie cu Dănciulescu: «Eric, îmi place de tine, te apreciez, să vorbesc cu antrenorul». Apoi mi-a zis, «Eric, te place antrenorul, trebuie să vorbesc cu domnul Negoiţă şi cu Mutu». Şi i-am zis că nu pot să stau după voi, dar mi-aş dori să ajung la voi.

hotel iceberg balcic-->

După câteva zile, mă sună Mutu şi mă întreabă «care este situaţia ta?» I-am zis că vreau performanţă şi las din bani. Şi m-a întrebat «cât vrei?» Eu i-am zis «spune cât vrei să dai şi eu spun dacă sunt de acord». Eu nu vreau să mă simt prost că îţi cer bani. Eu la nicio echipă nu am spus cât vreau.

Am primit ofertă de la UTA, de la Sepsi, am primit atunci oferte de la mai multe echipe din România. La Mediaş nu mi-am mai dorit să rămân. Şi mi-a spus Mutu: «mie îmi place foarte mult de tine, eşti talentat, dar să ştii că noi negociem cu alţii». Şi i-am zis: «şi atunci de ce m-ai mai sunat? Eu nu stau după voi, nu mă rog de voi. Dorinţa de a ajunge la o echipă mare cum este Dinamo există, dar dacă nu se poate, strângem mâna şi la revedere!»”, a declarat Eric de Oliveira la Telekom Sport.

Citește și:

Câți dintre petrecăreți vor juca în derby-ul cu CFR Cluj

Previous De ce a fost convocat Sergiu Hanca la națională
Next Rivaldo pune presiune pe Dinamo. Ce le cere oficialilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *