Eric : ”Dacă m-aș duce la Dinamo, ea ar fi favorită la titlu”.


Eric, tot mai departe de Dinamo. Șansele ca Eric de Oliveira să mai ajungă la Dinamo au scăzut considerabil, după ce oficialii din lui Dinamo nu l-au mai contactat pe brazilian.

Sud-americanul a spus că i-a comunicat lui Adrian Mutu o parte dintre pretențiile sale, în urmă cu o săptămână, iar, de atunci, nu a mai primit niciun semn.

”N-am mai vorbit cu Mutu de o săptămână și ceva. M-a întrebat despre situația mea, despre pretențiile mele.

Eu nu am vorbit despre bani cu nimeni. Eu mi-aș dori niște bani la semnătură, iar pentru salariu nu facem un mare efort. Le-am spus să-mi facă o ofertă concretă.

Mi-au spus că mai negociază cu un jucător și că luni-marți îmi dau un răspuns… Eu sunt liber și îmi caut echipă. Eu sunt deschis, dar nu mă duc acolo să mă rog de cineva.

Eu încă aștept… Am și niște oferte din străinatate. Mai aștept, până în momentul în care semnez cu cineva”, a declarat Eric.

Eric de Oliveira în vârstă de 31 de ani, este în prezent e liber de contract, după despărțirea de Gaz Metan, a recunoscut că, în trecut, el a fost dorit și de Steaua și CFR, însă acestea nu s-au înțeles pentru suma de transfer.

”Am mai avut oferte de la Steaua, Dinamo și CFR. Orice jucător din România își dorește să ajungă la cluburile mari din România, dar dacă nu s-au înțeles cluburile, nu e vina mea.

Dacă m-aș duce la Dinamo, ea ar fi favorită la titlu”, a declarat Eric, la Fotbal Club, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Previous Ionel Dănciulescu are încredere în echipa lui Cosmin Contra
Next Florin Bratu, antrenorul României U18

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *