Episod neașteptat din mandatul lui Rednic


-->
Mircea Rednic a avut astăzi o intervenție la DigiSport, iar subiectele dezbătute au fost despre fosta sa echipă, Dinamo. Acesta a povestit și despre un episod care îl are în prim plan pe același Steliano Filip.

”Să vă zic ce am găsit eu la Dinamo. 80% dintre jucători erau grași. După conferința de la meciul cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii mâncau hamburgeri, trei sferturi din echipă. Cine a luat comanda? Filip. E corect să decizi soarta lui Rednic și Stoican?

Ei trebuie să decidă în teren. Antrenorul face tactica, schimbările, programul de antrenamente, dar e o problemă și la jucători. Dacă vrei să faci treabă, să mergi pe drumul bun, o faci cu jucători care nu comentează de antrenamentele grele.

Antrenamentele lui Rednic sunt grele, dar sunt plăcute. Jucătorii nu au voie să vorbească. Mai deschid și eu o carte despre fotbal. Mulți dintre jucători nici nu se uită la meciurile din Champions League sau Europa League.

La chestia cu Mediaș, culmea, cine a ridicat mâna să se aboneze la hamburgeri? Nu mai zic.. portărelul (n.red. Mihai Eșanu)”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

Cum i-ar răspuns Filip lui Rednic

”E mult spus că am comandat eu burgeri. S-a oferit Eric, care e din Mediaș și și-a deschis un restaurant, să ne ofere niște burgeri. Eu i-am întrebat pe băieți care vor să mănânce. De-asta am pierdut noi la Mediaș? Că am mâncat burgeri după meci?”, a transmis Steliano Filip.

Citește și:

Adio! Rafila: ”Vă recomandăm”

Previous Rednic a intervenit în circul de la Dinamo
Next OFICIAL Dinamo are un alt acționar majoritar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *