EMOȚIONANT Sacrificiile enorme ale lui Claudiu Niculescu: ”O dată chiar m-au mușcat”


Claudiu Niculescu a știut mereu ce vrea! Să devină un fotbalist care să lase ceva în urma lui. A devenit un simbol dinamovist, chiar dacă a fost dat afara ca antrenor după doar 20 de zile pentru a fi înlocuit de Mircea Rednic, deși calificase echipa în Cupa României în scurtul timp petrecut pe banca ”câinilor”. El a povestit prin ce a trecut la începuturile carierei sale de jucător la GSP Live.

”Am început fotbalul la 6 ani și jumătate și am știut din prima că asta îmi doresc de la viață, să ajung fotbalist. Am muncit enorm, m-am chinuit enorm să ajung fotbalist, chiar dacă până la 27 de ani erau antrenamente când eram puțin delăsător. Dar m-am chinuit foarte mult.

Eram la Jiul IEELIF Craiova, în 1994. Mai erau câțiva jucători din afara Craiovei. Am dormit un an și jumătate într-o baracă din aia de muncitori. Am tăiat toți cireșii din curtea stadionului cu toporul, să facem focul în sobă. Aveam o sobă de tablă în cameră, ieșea un horn prin perete. Aveam nevoie de lemne, a fost o iarnă groaznică. Aveam răni, bătături în palmă. Trebuia să ne facem focul singuri.

Coboram în fiecare dimineață de la stadion, prin parcul Romanescu, la cantina întreprinderii unde eram angajați. Eram salariați pe hârtie, era ceva legat de Regie Apelor, dar noi jucam fotbal la club. Coboram trei kilometri pe viscol, iarna. Aveam la masă o cană cu ceai, o bucată de pâine, două felii de parizer și un pic de dulceață. Dar din parizerul ăla, trebuia să luăm cu noi când ne întorceam la baracă pentru că era o haită de 20 de câini. Ne mâncau, trebuia să aruncăm parizer în stânga, dreapta. O dată am și fost mușcat când mă întorceam la masă.

Citește și:

https://doarromania.ro/spaniolii-vor-sa-dea-teapa-ipoteza-dura-lansata-in-media/

Previous Adrian Mihalcea, primul mesaj ferm pentru conducere: ”Asta vreau”
Next Gigi Becali a vrut un dinamovist: ”S-a agitat și s-a enervat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *