EMOȚIONANT Reportaj video cu povestea lui May Mahlangu


May Mahlangu nu este vedetă la Dinamo. Pare un tip retras, la locul lui, nu oferă prea multe interviuri și încearcă să-și facă cât mai bine treaba pe teren ca închizător. Născut în Secunda, Mpumalanga, Africa de Sud, are 8.000 de euro salariu la echipa din Ștefan cel Mare și cei din țara sa natală au făcut un reportaj emoționant cu povestea lui.

”May Mahlangu este o sursă de inspirație pentru cei din Africa de Sud și chiar de pe continent, deoarece cred că orice ființă înțelege cum este în Africa. Niciun ban, crescut de bunica ta și apoi crești, pleci peste mări și țări, înveți singur engleză, și începi să faci bani foarte mulți. Este o chestiune despre mândrie dar și bucurie pentru ce ai realizat. Astfel el a fost capabil să facă foarte mulți bani.

May Mahlangu era cotat la 2,5 milioane de euro în noiembrie 2011 și acum este la 1,2 milioane, ceea ce înseamnă o grămadă de bani dacă îi convertești în moneda locală. Nu este cât câștigă el, ci valoarea lui de piață, 20 de milioane rands”, se arată în reportaj, care a fost postat de fotbalistul lui Dinamo pe Instagram.

Iar el a continuat și a dezvăluit că ambii săi părinți sunt decedați. În schimb, el are o soție și o fetiță care tocmai a împlinit 1 an de zile.

Citește și:

Ce a spus astăzi Contra în Comitetul Executiv al FRF

Previous Ce a spus astăzi Contra în Comitetul Executiv al FRF
Next INTERVIU Salomao: ”Nu avem timp”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *