EMOȚIONANT Amintiri din copilărie cu Dan Nistor: ”N-au avut încredere”


Dan Nistor a ajuns cel mai important jucător din ultimii ani de la Dinamo. ”Câinii” i-au pus chiar și chipul pe autocar ca să-l motiveze pe mijlocașul care are 9 pase decisive și 3 goluri înscrise în acest sezon pentru Dinamo. Dar viața lui la început nu a fost deloc simplă.

”La noi, la Rucăr, era puțin mai complicat. Părinții n-au avut posibilitățile necesare să mă trimită la o școală de fotbal. Și n-au avut încredere în mine, pe vremea aceea poate și copiii născuți la țară nu erau văzuți prea bine când mergeau în orașele mari și le-a fost frică să nu mă pierd dacă dau de greu pe acolo

Mă trezeam la 7 dimineața. La 8 începeam orele, stăteam de obicei doar la prima. Pe urmă, de la 9 până la 13, când se termina programul în Generală, eram doar pe terenul din curtea școlii.

Nu mă gândeam niciodată că o să ajung fotbalist. Chiar mă gândeam la câteva meserii, fotbalul era doar așa, de plăcere, renunțasem la ideea că pot să ajung în prima ligă, sau ceva de genul.

De la Rucăr la Internațional am fost vândut pentru șapte mingi și un rând de echipament. Mingile au ajuns, însă nu toate. Iar echipamentul n-a mai ajuns până la urmă”, a declarat Dan Nistor pentru Muscel TV.

Citește și:

Pleacă căpitanul. Ce sumă vrea Negoiță în schimbul său

Previous Pleacă căpitanul. Ce sumă vrea Negoiță în schimbul său
Next Un jucător iubit de fani este chemat să-și rezilieze contractul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *