Decizia Tribunalului București


Emoții mari pentru dinamoviști la doar 8 zile înainte ca Dinamo să poată fi depunctată cu 9 puncte. Tribunalul București a amânat decizia în cazul aprobării Planului de reorganizare întocmit de administratorul judiciar al clubului, conform portaljust.ro.

Răzvan Zăvăleanu îi contrazice însă și spune că planul a fost de fapt validat, conform FANATIK“Este adevărat. Planul de reorganizare a fost validat!”.

Pe 8 noiembrie, clubul din „Ștefan cel Mare”, aflat în insolvență din cauza datoriilor, a supus la vot planul de reorganizare, iar acesta a fost aprobat de creditori.

Dacă planul de reorganizare nu va fi validat în instanță până la finalul lunii noiembrie, Dinamo va fi depunctată cu 9 puncte, din cauza datoriilor către angajați, către Fisc și către alte cluburi.

Firma ce se ocupă de reorganizarea clubului propune achitarea sumelor restante în procent de 100%, dar fără să plătească nimic în primul an. Fotbaliștii care s-au înscris la masa credală să intre în posesia creanțelor abia din anul 3. În plus, administratorul judiciar susține aprobarea planului anticipând că veniturile, pe următorii 3 ani, vor fi cu 60% mai mari față de precedenții 3.

Citește și:

Cu cine vrea să atace Rednic prima victorie după 12 meciuri fără succes: ”Responsabili și fără cadouri”

-->
Previous Noi detalii oferite de Zăvăleanu despre preluarea echipei de către un fond de investiții
Next Cornel Dinu deranjat: „Probabil e mâna celor trei din DDB”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *