Ely Fernandes, pe lista lui Dinamo. Cererea fotbalistului


Ely Fernandes este dorit la Dinamo. Fiind pe făraș la Farul Constanța, după ce în trecut s-a calificat în play-off cu Gaz Metan Mediaș, fotbalistul din Capul Verde a fost pe lista ”câinilor”

Ely Fernandes a cerut un salariu mare, în jur de 10.000 de euro lunar, prea mult pentru ce poate să ofere Dinamo în prezent, chiar dacă gruparea din Ștefan cel Mare caută un înlocuitor pentru Deian Sorescu, vândut cu 800.000 de euro în Polonia, la Rakow, scrie gsp.ro.

Astăzi au mai fost reziliate contractele cu Răzvan Popa și Cătălin Țîră. Aceștia completează lista plecărilor din această iarnă: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber).

Așadar, Dinamo a dat afară până acum 10 jucători, 7 dintre ei fiind și pe lista neagră a lui Rednic, antrenor demis și pentru că voia să renunțe la prea mulți jucători în iarnă, amănunt care l-a determinat pe Iuliu Mureșan să-l înlocuiască cu Flavius Stoican.

Citește și:

Model aniversar la fabrica Dacia din Mioveni

-->
Previous Ce se va întâmpla cu banii luați pe Sorescu
Next Ricardo Grigore pe picior de plecare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.