Elis Bakaj s-a lansat în afaceri în București


Elias Bakaj a fost adus la Dinamo în 2011 de către Nicolae Badea, cel care a achitat 400.000 euro. „Sînt fericit că voi juca la Dinamo Bucureşti, sper să fie un pas important în cariera mea”, erau declarațille de atunci.

AJuns la aproape 35 de ani, Elis Bakaj s-a lansat în afaceri! Fostul jucător al lui Dinamo vrea să facă bani în țara noastră din shaorma și a deschis deja două locații în București. Albanezul a luat două francize cunoscute și a deschis o shaormerie în Titan, dar și una în Pipera, semn că are planuri mari în țara noastră. Interesant este că patronul francizei este rapidist.

Din luna decembrie, Bakaj și-a reziliat contractul cu Rukh Brest, după izbucnirea războiului din Ucraina. Mijlocașul de profil ofensiv a cucerit Cupa României alături de Dinamo, în sezonul 2011-2012.

Aproape de o revenire în „Ștefan cel Mare”

Sunt profesionist și am fost tot timpul în cariera mea. Tu trebuie să respecți, tot timpul echipa unde ești. Eu am dat maximum peste tot pe unde am fost în cariera mea. M-aș duce unde e cel mai bine pentru mine și pentru familia mea”, a afirmat Elis Bakaj pentru ProSport.

Bakaj are 27 de selecții și o singură reușită la naționala Albaniei.

Citește și:

Robert Turcescu, milionar, locuiește într-o casă ANL: ”Atât am achitat”

-->
Previous Sorescu îi aduce din nou bani lui Dinamo
Next Scandal la Dinamo: „Are alt interes”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.