Elis Bakaj gata să revină la Dinamo


-->
Așa cum vă anunțam zilele trecute, Elis Bakaj este la București și s-a apucat de afaceri. Jucătorul pe care Dinamo a dat aproape jumătate de milion de euro este cu gândul la situația de la Dinamo și dă de înțeles că ar putea reveni în „Ștefan cel Mare”.

Fotbalistul albanez este liber de contract și recunoaște că „nu poate să trăiască fără fotbal”.

Din luna decembrie, Bakaj și-a reziliat contractul cu Rukh Brest, după izbucnirea războiului din Ucraina. Mijlocașul de profil ofensiv a cucerit Cupa României alături de Dinamo, în sezonul 2011-2012.

Elis Bakaj: „Toată lumea ar avea de câștigat!”

Jucătorul care a impresionat și în „Groapă” crede că echipa lui Dusan Uhrin jr are „calitatea” pentru a continua în Liga 1.

„Am plecat din decembrie de acolo. Toată lumea știe ce se întâmplă în Ucraina, în Belarus, în Rusia. Am fata foarte mică și nu puteam să aduc familia acolo. Sunt probleme foarte mari, după cum știe toată lumea. Până în vară, o să mă gândesc foarte bine. Aș vrea să mai joc fotbal, mi-e dor. Nu pot să trăiesc fără fotbal! Am văzut că Dinamo e într-un moment foarte greu, îmi pare rău pentru suporteri.

E o situație foarte grea, dar cred că au calitate să rămână în Liga 1. Toată lumea ar avea de câștigat – echipă de tradiție, cu suporteri. Fără Dinamo, Steaua și Rapid, nu poate exista fotbal în România. La Dinamo sunt multe probleme. Nu se compară cu perioada din 2010, atunci echipa era foarte bună. O să fiu foarte fericit dacă Dinamo rămâne în prima ligă”, a spus Elis Bakaj, pentru ProSport.

Citește și:

Tezele obligatorii ar putea fi eliminate din viitorul an școlar: premieră pentru elevi

Previous Critici dure aduse lui Dusan Uhrin
Next Decăderea unei mari speranțe al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *