--> -->

Elias Bucurică negociază pentru salvarea lui Dinamo


-->
Dinamo este salvată de suporteri momentan, așa că tot aceștia sunt responsabili cu diverse negocieri cu oamenii care mai au de încasat bani de la formația din Ștefan cel Mare. Gazeta Sporturlor a scris astăzi că Elias Bucurică(n.r. cel care conduce practic alături de Nicu Tararache Asociația Peluza Cătălin Hîldan, prin care se încasează banii în Program DDB, cei doi deținând și marca Doar Dinamo București la OSIM), l-a sunat pe Cosmin Contra să renunțe la salariile restante.

Cu acționarul majoritar Cortacero absent din România și indezirabil în club, DDB a devenit și finanțator, și conducător executiv prin liderii Peluzei „Cătălin Hîldan”, Elias Bucurică și Nicu Tararache. Asociația deține numai 20 la sută dintre acțiunile societății, însă ia, în perioada aceasta, toate deciziile importante, pe care Consiliul de Administrație doar le confirmă.

Administratorul e Constantin Eftimescu, fost portar al lui Dinamo și angajat al clubului de multă vreme. Pablo Cortacero și reprezentantul lui român Dorin Șerdean contestă dreptul lui Eftimescu și speră să inverseze în instanță situația, să redevină ei conducători cu drept de decizie. Până atunci, rolurile de președinți le joacă șefii galeriei. Astfel Elias Bucurică s-a transformat în negociator pentru obținerea licenței de Liga 1.

El l-a sunat recent pe Cosmin Contra și a încercat să trateze cu antrenorul în legătură cu datoria pe care o înregistrează Dinamo față de el. Cosmin a renunțat să mai meargă în comisiile FIFA pentru litigiu fiindcă ar fi solicitat acolo toți banii din contractul cu clubul, mai mult de jumătate de milion de euro. Cere 50.000 de euro, salariul pentru două luni.

Preparatorul fizic pe care l-a adus el, Javi Reyes, vrea patru salarii, 40.000 de euro în total. Elias nu a avut succes, Contra nu acceptă să renunțe și la suma minimă la care a ajuns în proces. „Și eu am fost păcălit, la fel ca voi, la fel ca jucătorii! Nu vreau să pun clubul în pericol, dar nici nu e posibil să antrenez gratuit!” a fost răspunsul fostului internațional.

Citește și:

Virgil Musta ne anunță că putem face Paștele din nou acasă: ”Dacă refuzăm ”

Previous Jerry Gane, detalii despre un nou transfer
Next TREZIREA Dinamo a mai pierdut un tânăr de viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *