El va fi noul director sportiv al lui Dinamo


-->

Dinamo va avea un nou director sportiv. Acest lucru a fost anunțat încă de acum două săptămâni, când a avut loc prezentarea oficială a noilor acționari. Noul conducător este un apropiat al lui Ovidiu Burcă, anunță în exclusivitate FANATIK.RO.

Din informaţiile FANATIK, noul director sportiv al “câinilor” va fi Gabriel Glăvan, un om cu experienţă la mai multe cluburi din SuperLiga, printre care UTA Arad.

Invitat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, administratorul special Vlad Iacob a recunoscut că la club va veni un nou director sportiv, dar nu a vrut să dezvăluie numele pentru că vrea să o facă într-un cadru oficial:

“Nu pot să spun informaţii în acest sens. În momentul în care vom avea parafată înţelegerea cu noul director sportiv îl vom anunţa. Vor fi multe întrebări, o să discutăm strategia, dar nu pot să ofer acum detalii

Este o persoană cu expertiză, un tânăr care a studiat foarte mult şi care lucrează în fotbal de la o vârstă foarte fragedă. A avut reuşite remarcabile, dar este puţin cunoscut pentru publicul larg, însă este o persoană compatibilă cu viziunea mea, a lui Burcă şi cu cea a managementului executiv.

A lucrat la cluburi de fotbal din Liga 1. Este o persoană care a învăţat foarte mult, cu multe cursuri şi un master prestigios în zona tehnică din fotbal. Este o persoană foarte competentă şi îi dezvăluim numele când o să semnăm contractul.

Ceea ce pot să spun că dincolo de reuşitele de pe plan profesional, a identificat şi a recrutat jucători care au ajuns la un nivel foarte bun în România. A făcut scouting şi ştie să coordoneze şi care sunt metodologiile.

Cu siguranţă va ajuta Dinamo şi m-a ajutat până acum pro bono. M-am sfătuit cu el în multe chestiuni”, a fost caracterizarea făcută de Vlad Iacob la FANATIK SUPERLIGA.

Ce spunea Andrei Niculescu despre cum trebuie să fie noul director sportiv:

””Chiar dacă vreau să ne organizăm și pe plan sportiv, nu avem cum să nu respectăm munca pe care a făcut-o Ovidiu. Ne dorim un director sportiv, este clar că mai devreme sau mai târziu, cel mai târziu la începutul stagiunii viitoare vom avea un director sportiv, cu care vom creona o strategie pe următorii trei ani.

Asta înseamnă că ne dorim ca de la anul Dinamo să producă fotbal, asta înseamnă un sistem integrat pentru o tipologie de joc, asta înseamnă că ne vom dori să avem niște jucătorii care să se integreze mentalității pe care noi vrem să o creem acolo, că vom dori să avem niște transferuri pentru viitor, nu pentru a pune o plombă undeva și chestiuni de ordin tehnic-sportiv vom putea să le detaliem după ce vom avea o echipă mai integrată.

Ne dorim un director sportiv care să fi făcut niște cursuri în domeniu, să fi avut niște experiențe care să-l ducă la capacitatea de a organiza aceste lucruri. Ne dorim să fie o persoană cu carismă, pentru că și asta este foarte important în cadrul lotului, acest lucru era singurul subtitut. Noi ne dorim să creeze o tipologie alături de antrenor, să poată să ducă pe fiecare jucător în parte în trendul lui maxim de dezvoltare, să aibă metodele lui. Să putem să trasăm împreună niște criterii pentru selecție ulterioară, să luăm niște decizii bazate pe niște principii implementate în fotbalul din afară”, a declarat Andrei Nicolescu.

Citește și:

Nicu Covaci, respins de Uniunea Compozitorilor. Reacția dură a ministrului Culturii

Previous Cum l-a convins soția lui Neluț Roșu să vină la Dinamo
Next Pas important pentru Ovidiu Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *