El poate fi noul acționar de la Dinamo


Red&White își propune să-și consolideze acționariatul prin includerea lui Alexandru Voicu, fiul lui Eugen Voicu și CEO la Certinvest. După preluarea clubului de către echipa condusă de tatăl său, Alexandru a devenit o prezență obișnuită în loja dinamovistă. Acesta a jucat un rol important în luarea unor decizii manageriale legate de „proiectul SeedBlink”.

În căutarea de noi investitori, Red&White dorește să atragă interesul în acționariatul societății care controlează majoritatea pachetului acțiunilor la SC Dinamo 1948 SA (80,77%). În prezent, pe lângă Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație, și Andrei Nicolescu (32,3%), s-au alăturat ca acționari și Bogdan Pavel (10%) și Claudiu Florică (5%) prin companiile pe care le conduc. În plus, directorul financiar Dan Gătăianțu a fost cooptat și i s-a atribuit o cotă de 3,4%.

Conform Prosport, Alexandru Voicu, cunoscut ca Voicu jr., aflat în echipa de conducere a companiei Certinvest în calitate de CEO, a avut implicare directă în implementarea „proiectului SeedBlink”. Acesta a jucat un rol important în derularea și dezvoltarea proiectului menționat.

Nu știu dacă o să primească o funcție. E foarte mică probabilitatea asta, e foarte ocupat cu alte probleme, dar ne ajută și el așa, puțin, tangențial. Probabil că o să primească niște acțiuni la club, la un moment dat. Mă gândesc la această variantă”, a declarat Eugen Voicu, în ultima ediție a emisiunii EXCLUSIV DINAMO.

Eugen Voicu a prezentat în detaliu campania de atragere a unor noi investitori pentru Red&White și a transmis fanilor dinamoviști că există personalități importante care s-au arătat interesate să se alăture proiectului. Cu toate acestea, semnarea înțelegerilor de participare depinde de o serie de factori, care vor fi evaluate cu atenție înainte de a finaliza orice acord.

„Cooptarea noilor investitori depinde de mai mulți factori, cum ar fi performanțele echipei, aprobarea acestui nou plan de organizare, de zgomotul din jurul clubului, de ceea ce am reușit noi să facem până acum în plan administrativ, sunt mulți factori care contribuie, dar nu vă faceți griji că sunt aproape de noi, o să finalizăm. Noi ne-am luat niște angajamente și le-am dus exact. Asta este ceea ce vom face în continuare. Când vom avea documentele semnate și vor intra noii investitori, vom face publice numele lor”, a transmis Eugen Voicu pentru aceeași sursă.

Citește și:

Ilie Năstase la 77 de ani. Soția l-a dus într-o vacanță de lux: „Este o aniversare minunată”

Previous Mircea Lucescu dorit de Eugen Voicu
Next Cristea a dat verdictul înainte de derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *